Labdien, Vēlos pajautāt padomu par ieroču kolekcionāriem. Varbūt kādam ir bijusi kāda saskare. Man mājās ir ierocis - ļoti unikāls eksemplārs ar izcilu vēsturisku nozīmi(karabīne). Medībās lietoju to ļoti reti un tāpēc neredzu jēgu to turēt mājās kā medību piederumu, bet tajā pašā laikā kādam kolekcionāram tas pat ļoti varētu interesēt. Ar vienu vārdu sakot vēlos to pārdot labās rokās. Bet man nav ne jausmas, kas ar to nodarbojas un kādos interneta saitos var meklēt nepieciešamo auditoriju?! Iespējams, ka kādam ir bijusi līdzīga pieredzē vai saskare. Būšu ļoti pateicīgs par padomiem. Ar cieņu,
To Roberts, Ierocis ir Dienvidslāvu karabīne "Kragujevec", kal. 8,67. Tā ir LV visos nepieciešamajos reģistros un pilnā darba kārtībā. Tā jau karabīne kā karabīne, bet kolekcionāriem noteikti varētu interesēt, kas cits. Respektīvi, uz laidnes ir slavenā Dienvidslāvu valdnieka TITO oriģināl paraksts!!! Tie, kas orientējas nesenā vēsturē, noteikti viņu atpazīs. Šis ierocis ir dāvināts kā pateicība kādam latviešu (ir zināms uzvārds) ārstam, kas bija personīgais TITO konsultants medicīnas jautājumos. Nu tur varētu gari stāstīt, bet virspusējai informācijai pietiks. Nu kaut kā tā, Ar cieņu
To Roberts, Varbūt nosūti uz manu e-pastu adresi ( martins_ozolins@tvnet.lv ), kur lai sūtu bildes. Sestdien, Svēdien mēģināšu safotogrāfēt un nosūtīt. Ar cieņu,
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
31.01.2008. 18:38
latvijā reģistrētas tikai 5 cas ieroču kolekcijas!!!!! Bet sastopami krietni krutāki eksemplāri par tavējo- ieroči no Gēringa, Millera un Hitlera personīgajām kolekcijām. Viens advokāts medī ar Herberta Cukura drillingu, es domāju sarakstu varētu turpināt.....
Vēlos pajautāt padomu par ieroču kolekcionāriem. Varbūt kādam ir bijusi kāda saskare.
Man mājās ir ierocis - ļoti unikāls eksemplārs ar izcilu vēsturisku nozīmi(karabīne). Medībās lietoju to ļoti reti un tāpēc neredzu jēgu to turēt mājās kā medību piederumu, bet tajā pašā laikā kādam kolekcionāram tas pat ļoti varētu interesēt.
Ar vienu vārdu sakot vēlos to pārdot labās rokās. Bet man nav ne jausmas, kas ar to nodarbojas un kādos interneta saitos var meklēt nepieciešamo auditoriju?!
Iespējams, ka kādam ir bijusi līdzīga pieredzē vai saskare. Būšu ļoti pateicīgs par padomiem.
Ar cieņu,
Ierocis ir Dienvidslāvu karabīne "Kragujevec", kal. 8,67. Tā ir LV visos nepieciešamajos reģistros un pilnā darba kārtībā. Tā jau karabīne kā karabīne, bet kolekcionāriem noteikti varētu interesēt, kas cits. Respektīvi, uz laidnes ir slavenā Dienvidslāvu valdnieka TITO oriģināl paraksts!!! Tie, kas orientējas nesenā vēsturē, noteikti viņu atpazīs. Šis ierocis ir dāvināts kā pateicība kādam latviešu (ir zināms uzvārds) ārstam, kas bija personīgais TITO konsultants medicīnas jautājumos. Nu tur varētu gari stāstīt, bet virspusējai informācijai pietiks.
Nu kaut kā tā,
Ar cieņu
Varbūt nosūti uz manu e-pastu adresi ( martins_ozolins@tvnet.lv ), kur lai sūtu bildes. Sestdien, Svēdien mēģināšu safotogrāfēt un nosūtīt.
Ar cieņu,
Ar cieņu,