gribu pirkt BSA gaiseni bet man vajag nevis stipru ieroci bet gan viss precīzāko kalibru apmēram no 20m-50m tā lai var šaut vārnas un tās sēž aukstu koka galotnēs tāpēc interesējos kāda ir jūsu pieredze par precīzāko kalibru gaisenei
kaads sakars cik man gadu vai no taa izmainīsies atbilde???? man pasham arī vislaik ir bijushas tikai 5.5cal bet neteikshu ka vinnas ir precīzas bet nekad nav bijusi 4.5cal taapēc tāds jautājums
nē man ir daudz vairāk par 18gadiem bet cik zinu ar gaiseni var šut kautvai man 3gadīgais bērns nav nekādu aizliegumu, nu tas tā jo to drošvien tu nezināji. bet manu prāt tu neesi šijā lietpratējs jo esmu dzirdējis to ka 4.5 ir precīzāka tik gribēju par to pārliecināties un uzklausīt kādu spečuku domas par šo tēmu
Man sāk likties ,ka tik Tu neesi tas 3 gadīgais brālis! "Medniekiem, interesējoties par medību termiņiem, jāvadās pēc Medību noteikumiem," skaidro Valsts Meža dienesta Medību daļas vadītāja vietnieks Jānis Ozoliņš. "Kopš Latvija 2004. gadā iestājusies Eiropas Savienībā, Medību noteikumos ņemti vērā tur pieņemto direktīvu norādījumi. Jau piecus gadus Latvijā darbojas tā sauktā Putnu direktīva, kas pati gan nenosaka, kādus putnus drīkst un nedrīkst medīt, bet pēc kuras vadās visas Eiropas Savienības dalībvalstis, pieņemot savus iekšējos medību noteikumus. Tie var būt stingrāki, nekā ES direktīvās noteikts, bet nedrīkst būt pretrunā ar tām," saka speciālists. Arī pelēkās vārnas un žagatas ir saudzējamas no 1. maija līdz 15. jūnijam
"Medniekiem, interesējoties par medību termiņiem, jāvadās pēc Medību noteikumiem," skaidro Valsts Meža dienesta Medību daļas vadītāja vietnieks Jānis Ozoliņš.
"Kopš Latvija 2004. gadā iestājusies Eiropas Savienībā, Medību noteikumos ņemti vērā tur pieņemto direktīvu norādījumi. Jau piecus gadus Latvijā darbojas tā sauktā Putnu direktīva, kas pati gan nenosaka, kādus putnus drīkst un nedrīkst medīt, bet pēc kuras vadās visas Eiropas Savienības dalībvalstis, pieņemot savus iekšējos medību noteikumus. Tie var būt stingrāki, nekā ES direktīvās noteikts, bet nedrīkst būt pretrunā ar tām," saka speciālists.
Arī pelēkās vārnas un žagatas ir saudzējamas no 1. maija līdz 15. jūnijam