Šodien vārdadienu svin Mintauts, Alfs, Bernadeta, rītdien - Rūdolfs, Viviāna, Rūdis
toptitle

Forums

Tēmas nosaukums - Lūgums biedrībai

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 4 lietotāji. Komentāru skaits 8. Pēdējais viedoklis 22.03.2011. 21:04

Slēpts
20.03.2011. 22:57
Sveiki visiem, pirmkārt atvainojos par tēmu, kas tik tikko jau bija, bet nevarēju nostāvēt klusu.
Lūgums ir saistīts ar to pašu - klaiņojošajiem suņiem.
Šodien, braucot uz Ventspili, aiz Kuldīgas pie lauksaimniecības tehnikas bāzes (kur tirgo "Krone" tehniku) redzēju šādu skatu - pa lauku skrien stirna, no sākuma domāju ka izbaidīta, bet tad pamanīju, ka kādus 150 metrus aiz viņas, pakaļ dzenās 2 suņi, viens bija drukns Vācu aitu suns, otrs, ne mazāks, līdzīgs tam, kuru "apturējis" Arnis Steins. Aitu sunim ap kaklu bija arī siksna (žetonu nemanīju, bet vabūt arī bija, jo suns izskatījās kopts), otrs bez siksnas, un tā šī stirna mūkot teju izskrēja priekšā baļķeniekam, bet suņiem man izdevās aizšķērsot ceļu ar auto, pēc kā, viņiem interese par konkrēto stirnu zuda. Netālu atradās viensēta, no kuras, iespējams, šie "draugi" arī bija palaisti.
Tātad, lūgums biedrības 'galvām' - vai tiešām nav iespējams uzrīkot kādu reklāmas kampaņu par šo sāpi, kas mudinātu suņu saimniekus nedaudz padomāt, kaut vai par to, ka, ja viņš savu suni atlaiž bez uzraudzības izskrieties pa laukiem, viņš var neatgriezties. Varbūt ir vērts uzjautāt kādam dababas fanam ( Oltem, piemēram :) ) kā būtu iespējams šādu situāciju risināt un popularizēt. Kaut vai sametamies, jo, ne man prieks pa suni šaut, ne saplosītus pārnadžus redzēt, un pieļauju, ka citiem ir tāpat.
Vēlreiz atvainojos par tēmas dublēšanu.
Andris Zariņš
Biedriba Medniekiem.lv
Andris Zariņš
Pēdējo reizi manīts 2024-04-10 13:29
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
21.03.2011. 17:15
Iesākumam tiem kam nepatīk mednieki vari parādīt šo klipu![youtube::iBbYUdvGWk0]
Slēpts
21.03.2011. 19:17
Mjaaaaaaa, iespaidīgs video. Bet neko daudz jau tas nelīdzēs, vienkārši vēl vairāk cilvēku kļūs par vegāniem! :D
Bet par to suņu tēmu gan - kaut kas ir jādara...
Jānis Krams
Pēdējo reizi manīts 2023-12-08 15:13
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
22.03.2011. 06:57
Izskatās, ka vienīgais līdzeklis būs organizēt medības uz sunīšiem.
Arturs Zvirbulis
Arturs Zvirbulis
Pēdējo reizi manīts 2016-06-28 01:05
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Ropaži
Medību stāžs: 17
Medību trofejas: 15
22.03.2011. 11:48
ja ta partiem suniem ir ka ir, par reklamu ta ir laba doma varbut saimnieki aizbdomasies pa ko iet vispar runa ir jadara
Slēpts
22.03.2011. 15:06
Jāni, iedomājies pūļa reakciju, kad dzirdētu, ka tiek rīkotas suņu medības! :D
Doma, manuprāt, nepavisam nav slikta, tikai cik nemaksā 1 sekunde reklāmas laika, bet ja katrs mednieks pa latiņam atvēlētu.... :)
Jānis Krams
Pēdējo reizi manīts 2023-12-08 15:13
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
22.03.2011. 18:28
Informējošā reklāma jau nebūtu slikti. Bet cik tā maksās. Pirms gadiem vajadzēja veikt kāda uzņēmuma reklāmas efektivitātes analīzi. Līdz ar to bija pieejami visi dati par izmaksām TV (arī reģionālajā), Radio (arī reģionālajā), presē ( arī reģionālajā), tas gan bija trekno gadu sākumā, tagad domājams cenas būs kritušās. Kāda 30 sek. TV kliba (kvalitatīva) izveidošana varētu maksāt virs 100 latiem. Ētera laiks jāpērk atsevišķi, cena būs atkarīga no izvēlētā laika un kāda raidījuma vai filmas laikā domāts to demonstrēt. Pie tam precīzi jātrāpa mērķauditorijas iecienītā televīzijā un raidījumā. Jāmeklē sponsori.
Ir vēl viens aspekts, reklāma nevar būt maldinoša un te nu sunīšu mīļotāji varēs sūdzības rakstīt, ja vien reklāmā nebūs dokumentālu kadru, kā suns plosa meža dzīvnieku.
Veidot klipu no saplosīto dzīvnieku fotogrāfijām arī varētu, bet atkal nebūs pierādījumu, ka to pastrādājuši tieši suņi. Tā kā te ir nopietni jāpadomā un jāmeklē sponsors.
Kad rakstīju par medībām bija domāts, ka oficiāli medības piesaka, bet par suņiem nekas netiek teikts, to zina tika paši veči. Gan jau paši zina, kur iecirknī ir problēmas, barotavas, kuras apsēduši suņi u.t.t.
Slēpts
22.03.2011. 21:04
Tur jau tā lieta, šeit būtu ieteicams piesaistīt speciālistu, lai reklāma iznāktu kvalitatīva un trāpītu tieši mērķī, bet tas izmaksās... Var jau paši kulties, paņemt kameru, kompi, ielikt pirms panorāmas un cerēt ka nostrādās! :D
Nu jātaisa jau viņa kā informatīvā, vai brīdinošā reklāma, un tur nevajadzēs video, bet pietiks ar bildēm un kādu mednieka komentāru par pieredzi. Kaut vai tās pašas bildes, kuras bija ievietotas tvnet'ā. Par ātrumu jau tas pats, attiecināts jau ir uz viesiem šoferiem, vienalga, pārgalvis, vai ideālais šoferis. Bet ja galīgi kāds gribēs kasīties, tad Youtubē ir viegli atrodami tādi video, kur redzams kā suņi nogalina.
Nujā,klusu un mierīgi pa vienam izlasīt, tā arī var.
Nu re, ideja rokā, lai tas kuram teikšana lielāka pierunā kādu sponsoru un lieta darīta!