Šodien vārdadienu svin Sindija, Sintija, Elfrīda, rītdien - Margots, Igors, Ingvars
toptitle

Forums

Tēmas nosaukums - ierosinājums

Gunārs Šteinhards
Gunārs Šteinhards
Pēdējo reizi manīts 2020-01-20 18:11
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Mežotnes pagasts
Medību stāžs: nedaudz
Aprīkojums: gludstobri un vītņstobri
Medību trofejas: 17
04.08.2010. 18:30
man ir pastobre, bet cenu nezinu
Gundars Vāveriņš
Pēdējo reizi manīts 2018-04-19 09:09
08.03.2011. 11:48
Sveiks!
Pieteicās man viens meistars uz visādiem koka un metāla darbiem priekš ieročiem. Sīkāk nezinu, pats vēl neesmu viņa pakalpojumus izmantojis. Cilvēks vienkārši man veikalā (Zommerā) atsāja savas koordinātes, ja kādam ko vajag, tā kā vari mēģināt: 20209940 Aleksis.
Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš
Pēdējo reizi manīts 2015-12-16 19:34
27.03.2011. 16:56
Bija laiks kad, bija patīkami padiskutēt šeit. Tad man palika kauns par šo forumu - izdzēsu savu profila bildi. Protams katram var rasties jautājums par kuru citiem nāks smiekli.Lai samazinātu vienam pret otru vērstos aizvainojumus un nepamatoto kritiku utt. Vajadzētu ieviest sistēmu, ka bez profila bildes komentāru pievienot nevar, profila bildei ir jābūt saskatāmai sejai, kolēģu aprindās atpazīstamam vārdam. Precīzāk - darbs administratoram. Ja vairākums būs par šo atjaunošu vis svaigāko profila bildi. Lūdzu izteikt savu viedokli.
Slēpts
27.03.2011. 18:02
Nu bet vai ta Tu varēsi izkontrolēt vai ir ierakstīts īstais vārds vai izdomāts?
Aivars Bundzens
Aivars Bundzens
Pēdējo reizi manīts 2022-07-03 09:07
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
27.03.2011. 18:07
...pilnībā atbalstu šādu ideju par runātāja ,precīzāk -rakstītāja atpazīstamību.foruma pirmsākumos niki tika izmesti,bet nu laiks pagājis un admin-s ir slinks vai ārkārtīgi lojāls palicis. teikšu kā ir ,nu nepatīkama ,netīra sāk palikt šamā virtuālā mednieku māja. sāk vilkties paralēles ar piem. delfu bezpersoniski pievienoto komentāru samazgu spaini. protams, ka vīrus tie "aizkrāsnes" dirsēji velk uz emocijām un visnejaukā ir situācija ka neko nevar padarīt. atliek vienīgi šo lapu nevērt vaļā un nebojāt sev garīgo.,:).
Arguts Bērziņš
Arguts Bērziņš
Pēdējo reizi manīts 2022-05-06 19:12
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: ikšķile
Medību stāžs: 2009.G.
Aprīkojums: Ir
Suņi: tikai spēļu.
27.03.2011. 18:30
a kas no tā izmainītos ,ja redzētu seju ?
Dzintars Graudužis
Biedriba Medniekiem.lv
Dzintars Graudužis
Pēdējo reizi manīts 2022-05-01 12:35
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
27.03.2011. 18:53
Jau sen uzbraucu daudziem lietotājiem par bezpersoniskumu,katram cilvēkam jābūt identitātei un par vārdiem jāatbild.Par sevi,zinu ka esmu kašķīgs un piesienos par sīkumiem,gluži kā mans vectēvs,:):)bet tāds nu esmu un savu viedokli vienmēr izsaku atklāti,ko novēlu arī visiem pārējiem.
Guntis Veits
Guntis Veits
Pēdējo reizi manīts 2023-06-03 23:01
Atrašanās vieta: Grobiņa
Medību stāžs: Kopš 2009
27.03.2011. 19:20
Manas domas - īpaši daudz šeit neesmu uzturējies, bet uz doto brīdi pēdējās pāris dienas šeit iegriežos diezgan daudz.
Nezinu, palasot topikus, izskatās, ka kāds aiz gara laika vienkārši taisa bezjēdzīgus topikus un raksta, kā jau kārtīgam latvietim pienākas, izsakot savas domas par visu. Stulbi ir tas, ka cilvēks laikam savā apziņā ir ieņēmis, ka zin visu un par itin visu - nevienam citam nav taisnības utt. Bildes noteikti vajag, bet tas neko nemainīs.
Otrkārt - kad biju tiko reģistrējies, tad man liekas, ka reklāmas nebija tik daudz kā tagad. Pilnīgi kaitina, bet, ja no biedrības biedra naudām nepietiek, lai uzturētu serveri, tad nekas cits neatliek.
Treškārt - pēdējā laikā lasāmas tēmas, kas iecienījušas apzīmējumu "TGAM". Ja kāds nezin, tad šī 4 burtu abrivatūra nozīmē "topik gavno avtor mudak". Nekā personīga, bet forumus izmantoju bieži un visā pasaulē tādiem forumu piemēslotājiem parasti izdala banānus un liedz pieeju serverim.
Ceturtkārt - forumu vajadzētu mazliet modernizēt - vēljoprojām grūti iebraukt tajā, kas ir tēmas autors. Bet tās jau vairāk tādas tehniskas nianses.
Varbūt mans sakāmais ir jāliek kādā spama vai citā sadaļā, to izlemt Jums!
Un kā jau teicu iepriekš - nekā personīga!
Uldis Putniņš
Uldis Putniņš
Pēdējo reizi manīts 2023-03-23 15:05
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
27.03.2011. 20:36
Ja vairākums būs par šo atjaunošu vis svaigāko profila bildi. Lūdzu izteikt savu viedokli.
Man liekas , ka Jāņi Bērziņi ir tik daudz, ka diez vai kāds iebrauks, kurš no viņiem esi Tu. Tas vai cilvēciņs liek savu bildi vai nē arī parāda cik daudz viņš ir gatavs atbildēt par savu tekstu. Vienmēr bija ir un būs indivīdi kuriem kādu noriet ir sava IQ apliecināšana. Jo reģistrējoties tu varbūt ievadi īsto informāciju, bet pēc tam jau var pārtapt kaut vai par Jāni Jāni vai Bērziņu Kociņu. Te jau kādu laiku nav ko palasīt vai komentēt. Spriežot pēc tā, ka sāk interesēties kā uztūnēt gaiseni ir skaidrs kāda vecuma grupa šeit dominē.
Bruno Kreicis
Bruno Kreicis
Pēdējo reizi manīts 2023-03-14 16:12
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Alūksne
Medību stāžs: no 1992
Suņi: Krievu - Eiropas laika
Medību trofejas: 2
27.03.2011. 20:38
Nezinu ,vai doma par to,ka visiem būtu jāatklāj savs vārds un uzvārds ir pareiza,ja kāds ērtāk jūtas ar niku-lūdzu.Dzelžaini vajadzētu pieturēties tikai pie vienas lietas-forums ir domāts kā vieta ,kurā mednieki un nemednieki runā par medībām PIEKLĀJĪGĀ formā.Jebkurš,kurš nespēj paust savas domas bez lamuvārdu lietošanas nekavējōties tiek brīdināts,pēc atkārtotas rīcības-banots.
Forums ir forums,nevis publisks mītiņš ,kurā var bļaustīties visi ,kam nav slinkums.Arī mednieku klubā tie ,kas nespēj darboties saskaņā ar kluba statūtiem tik izslēgti.
Āmen!