Šodien vārdadienu svin Roberta, Roberts, Raitis, Raits, rītdien - Fēlikss, Felicita
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - kā marinēt bebru priekš kūpināšanas?


Arguts
Arguts
Pēdējo reizi manīts 2023-12-14 09:26
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: ikšķile
Medību stāžs: 2009.G.
Aprīkojums: Ir
Suņi: tikai spēļu.
26.04.2011. 23:53
nu gan jūs esat skopi komentāros!
Juris
Pēdējo reizi manīts 2013-04-11 08:35
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežā. Jau ceturto gadu desmitu.
Medību stāžs: 18
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
27.04.2011. 09:08
Bļin - neesi slinks uz meklētāja lietošanu! Cik var?!
http://medniekiem.lv/discussio...
Arguts
Arguts
Pēdējo reizi manīts 2023-12-14 09:26
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: ikšķile
Medību stāžs: 2009.G.
Aprīkojums: Ir
Suņi: tikai spēļu.
27.04.2011. 09:58
Jāni kur tik agresīvi atbildi?pārējie uztaisa kādu tēmu un nezin kādēļ visi izsaka savas domas!tikai nezin kādēļ mani suina.
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2023-06-30 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Trikāta
Medību stāžs: no 87.g
Aprīkojums: 16., 12., 243.
Suņi: taksis Teodors
Medību trofejas: 25
27.04.2011. 18:46
Marinē kaut motoreļļā,pēc pāris dienām vienalga sauss un ciets kā zole.Bišķi palīdz,ja ņemot nost no žāvētavas karstu uz sekundēm 10 iegrūž svaigā,aukstā avota ūdenī.
Arnolds
Arnolds
Pēdējo reizi manīts 2025-01-12 18:12
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
28.04.2011. 17:26
Ūja,Mārtiņ,nevajag grauzdēt bebru,bet kūpināt,tas nozīmē stundas 15 lēnas prātīgas kūpināšanas un arī nekāda gudrā marināde nav vajadzīga,pietiek ar sālsūdeni,un arī pēc nedēļas labs,manus visi ēd un slavē,un prasa vēl . Arī karstu raut ārā no kupinātavas nevajag,jāļauj turpat lēni atdzist. Labu apetīti!
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2024-08-04 13:05
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Valmiera
Medību stāžs: 10.12.2010.
Aprīkojums: Ir
Suņi: Latvijas dzinējs - Tere
Medību trofejas: 49
28.04.2011. 18:01
Esmu dzirdējis ka pirms kūpināšanas to pašu kūpināmo gaļu marinādē uzvāra līdz marināde sāk burbuļot, un tikai tad kūpina. Esot labi.
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2023-06-30 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Trikāta
Medību stāžs: no 87.g
Aprīkojums: 16., 12., 243.
Suņi: taksis Teodors
Medību trofejas: 25
28.04.2011. 20:19
Lēni kūpinot man tā manta vispirms ieskābst un pēctam nokūpinās.Kādu temperatūru vajag uzsākot un cik ilgi?
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2016-04-08 15:09
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
28.04.2011. 21:58
Ja esi slinks vari šādi: vispirms noturu vienu sutku apmēram ūdenī kuram pievienota viena paciņa citronskābes. Tad liec un žāvē. Es to daru diezgan strauji ar vlielu karstumu stundas 4-5 tad lieku karstus gabalus karstā marinādē pēc paša velmēm ar etiķi, bet marinādei ir jābūt stiprai un atstāju līdz rītam lai ievelkās. Gaļa ir sulīga un irdena.