Šodien vārdadienu svin Vanda, Veneranda, Venija, rītdien - Agris, Agrita
toptitle

Forums

Tēmas nosaukums - kā marinēt bebru priekš kūpināšanas?


Arguts Bērziņš
Arguts Bērziņš
Pēdējo reizi manīts 2022-05-06 19:12
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: ikšķile
Medību stāžs: 2009.G.
Aprīkojums: Ir
Suņi: tikai spēļu.
26.04.2011. 23:53
nu gan jūs esat skopi komentāros!
Juris Bērziņš sen.
Pēdējo reizi manīts 2013-04-11 08:35
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežā. Jau ceturto gadu desmitu.
Medību stāžs: 18
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
27.04.2011. 09:08
Bļin - neesi slinks uz meklētāja lietošanu! Cik var?!
http://medniekiem.lv/discussio...
Arguts Bērziņš
Arguts Bērziņš
Pēdējo reizi manīts 2022-05-06 19:12
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: ikšķile
Medību stāžs: 2009.G.
Aprīkojums: Ir
Suņi: tikai spēļu.
27.04.2011. 09:58
Jāni kur tik agresīvi atbildi?pārējie uztaisa kādu tēmu un nezin kādēļ visi izsaka savas domas!tikai nezin kādēļ mani suina.
Mārtiņš Kuplais
Mārtiņš Kuplais
Pēdējo reizi manīts 2023-06-30 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Trikāta
Medību stāžs: no 87.g
Aprīkojums: 16., 12., 243.
Suņi: taksis Teodors
Medību trofejas: 25
27.04.2011. 18:46
Marinē kaut motoreļļā,pēc pāris dienām vienalga sauss un ciets kā zole.Bišķi palīdz,ja ņemot nost no žāvētavas karstu uz sekundēm 10 iegrūž svaigā,aukstā avota ūdenī.
Arnolds Karzons
Arnolds Karzons
Pēdējo reizi manīts 2023-09-10 16:26
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
28.04.2011. 17:26
Ūja,Mārtiņ,nevajag grauzdēt bebru,bet kūpināt,tas nozīmē stundas 15 lēnas prātīgas kūpināšanas un arī nekāda gudrā marināde nav vajadzīga,pietiek ar sālsūdeni,un arī pēc nedēļas labs,manus visi ēd un slavē,un prasa vēl . Arī karstu raut ārā no kupinātavas nevajag,jāļauj turpat lēni atdzist. Labu apetīti!
Mārtiņš Taube
Mārtiņš Taube
Pēdējo reizi manīts 2022-09-15 22:21
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Valmiera
Medību stāžs: 10.12.2010.
Aprīkojums: Ir
Suņi: Latvijas dzinējs - Tere
Medību trofejas: 49
28.04.2011. 18:01
Esmu dzirdējis ka pirms kūpināšanas to pašu kūpināmo gaļu marinādē uzvāra līdz marināde sāk burbuļot, un tikai tad kūpina. Esot labi.
Mārtiņš Kuplais
Mārtiņš Kuplais
Pēdējo reizi manīts 2023-06-30 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Trikāta
Medību stāžs: no 87.g
Aprīkojums: 16., 12., 243.
Suņi: taksis Teodors
Medību trofejas: 25
28.04.2011. 20:19
Lēni kūpinot man tā manta vispirms ieskābst un pēctam nokūpinās.Kādu temperatūru vajag uzsākot un cik ilgi?
Aigars Azacis
Pēdējo reizi manīts 2016-04-08 15:09
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
28.04.2011. 21:58
Ja esi slinks vari šādi: vispirms noturu vienu sutku apmēram ūdenī kuram pievienota viena paciņa citronskābes. Tad liec un žāvē. Es to daru diezgan strauji ar vlielu karstumu stundas 4-5 tad lieku karstus gabalus karstā marinādē pēc paša velmēm ar etiķi, bet marinādei ir jābūt stiprai un atstāju līdz rītam lai ievelkās. Gaļa ir sulīga un irdena.