Marinē kaut motoreļļā,pēc pāris dienām vienalga sauss un ciets kā zole.Bišķi palīdz,ja ņemot nost no žāvētavas karstu uz sekundēm 10 iegrūž svaigā,aukstā avota ūdenī.
Ūja,Mārtiņ,nevajag grauzdēt bebru,bet kūpināt,tas nozīmē stundas 15 lēnas prātīgas kūpināšanas un arī nekāda gudrā marināde nav vajadzīga,pietiek ar sālsūdeni,un arī pēc nedēļas labs,manus visi ēd un slavē,un prasa vēl . Arī karstu raut ārā no kupinātavas nevajag,jāļauj turpat lēni atdzist. Labu apetīti!
Ja esi slinks vari šādi: vispirms noturu vienu sutku apmēram ūdenī kuram pievienota viena paciņa citronskābes. Tad liec un žāvē. Es to daru diezgan strauji ar vlielu karstumu stundas 4-5 tad lieku karstus gabalus karstā marinādē pēc paša velmēm ar etiķi, bet marinādei ir jābūt stiprai un atstāju līdz rītam lai ievelkās. Gaļa ir sulīga un irdena.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
http://medniekiem.lv/discussio...