Aprīkojums: baikal mp 512 m hatsan 90 sharp innova
Suņi: majas sargs!
15.05.2011. 20:22
sveiki! Man te ir tada kibele es te atpirku no viena dzeka baikalu mp 512 m 5,5 mm tikai nau atspere tad man ir tads jautajums vai vinai der 513 baikala atspere jo ta ir vieniga kuru man veikala piedava! Paldies pa atbildem!
Aprīkojums: baikal mp 512 m hatsan 90 sharp innova
Suņi: majas sargs!
17.05.2011. 21:22
ja bet lieta ir tada es te runaju ar vienu mednieku vins te teica kad visam atsperu gaisenem ieksas ir vienadas atskiras tikai atsperes garums un blivums ta teik vina var but cietaka un mikstaka nu ta vins man pateica!ja jau neder ta tad kada der ar kuru varetu to verki niknaku dabut un cik tadai 512m var maksimums dabut tos žoulus?
Biku ne pa tēmu, bet negribēju jaunu tēmu taisīt. ;) Varbūt kāds var pateikt, kur var nopirkt klaviatūru bez Shift un pieturzīmju taustiņiem. Esmu nolēmis iemācīties rakstīt tāpat kā ainars, tikai visu laiku tie iepriekšminētie taustiņi trāpās zem pirkstiem. :)
Sveiki. Pirms kada laika iegadajos baikala mp 512m gaiseni, jo ta tika rekomendeta ka gaisene ko var taisit, partaisit un citadi mocit. Vot, pec vairakiem parveidojumiem un artaisisanam izdomaju uzstadit gazes atsperi. Uzliku pasaudijos, viss bija kolosali, bet tad ieveroju ka gaisene sak jukt pa vilem, no atsitiena pat salocija aizdares tapu. Tad jautajums. Kur maigais atsitiens, un visas parejas "brinumu" lietas ko stasta par gazes atsperem?
Slēpts
06.02.2013. 07:11
a kuri tad saka, ka būs maigs atsitiens? drīzāk viens konkrēts, nevis ~4 plintes raustījieni atsperes gadījumā. Tā jauda jau kautkur ir jāņem un ja grib no mp512 izspiest tur kautko, tad nav brīnums, ka beigās jūk ārā
Slēpts
23.08.2013. 22:37
Atsperes var nopirkt SIA Ieroči veikalos, esot uz vietas.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Varbūt kāds var pateikt, kur var nopirkt klaviatūru bez Shift un pieturzīmju taustiņiem. Esmu nolēmis iemācīties rakstīt tāpat kā ainars, tikai visu laiku tie iepriekšminētie taustiņi trāpās zem pirkstiem. :)
Pirms kada laika iegadajos baikala mp 512m gaiseni, jo ta tika rekomendeta ka gaisene ko var taisit, partaisit un citadi mocit.
Vot, pec vairakiem parveidojumiem un artaisisanam izdomaju uzstadit gazes atsperi. Uzliku pasaudijos, viss bija kolosali, bet tad ieveroju ka gaisene sak jukt pa vilem, no atsitiena pat salocija aizdares tapu.
Tad jautajums. Kur maigais atsitiens, un visas parejas "brinumu" lietas ko stasta par gazes atsperem?
Tā jauda jau kautkur ir jāņem un ja grib no mp512 izspiest tur kautko, tad nav brīnums, ka beigās jūk ārā