Šodien vārdadienu svin Sniedze, Meta, rītdien - Raita, Jogita, Evija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Interesantas lietas notiek jeb LVM vs VMD 1:0

Arnis Puksts
Arnis Puksts
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
16.05.2011. 08:32
Saskaņā ar ziņu - http://www.delfi.lv/news/natio... izskatās, ka LVM(&co) ilgajā cīņā ar VMD būs uzvarējis. Lai vai kā arī nepiekristu zaļo spazmošanai par LVM mežistrādes tēmu, tomēr nepārprotami, VMD ir bijis kā nagla pakaļā, kas ilgus gadus nav ļāvusi notikt bezpriģelam. Izskatās, ka situācija attīstās sliktā virzienā. Kā tas ietekmēs medniekus? Tieši un uzreiz - nekā, kaut gan vajadzīgie un derīgie, lai arī diskutablie, grozījumi Medību likumā ir apstājušies tieši dēļ plānotās VMD čakarēšanas - jo nevienam (!) laikam nav nekāda reāla plāna/koncepcijas, tādēļ, nav skaidrības kāds tas VMD izskatīsies un ko darīs. Sviests! Otrkārt - Latvijas valsts īpašumā jeb LVM platībās mēs medījam...treškārt - ja pat šādā jutīgā jautājumā VMD tiek čakarēts no apvienības puses, kurā ietilpst arī tā sauktie "ZAĻIE" - tad patiesībā ir skaidrs, ka nekāda vides aizsardzība mums nav...
Ķibele gan lielajiem reorganizatoriem radusies ar ugunsgrēku novērošanu - tas tāds neatbildēts jautājums. Bet tas jau tāds sīkums, uz vispārējā fona.
Indulis Laiva
Indulis Laiva
Pēdējo reizi manīts 2019-02-15 13:39
Lietotāja statuss: Lietotājs
16.05.2011. 10:05
Kā vienā intervijā kodolīgi pateica viens no LVM priekšniekiem, liekas, Strīpnieks: Latvijas laikā galvenais bija mežs, krievu laikā kubs, tagad lats. Ar to arī viss izteiks.
Zintis Lapiņš
Zintis Lapiņš
Pēdējo reizi manīts 2019-01-04 18:51
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Bedre
Medību stāžs: HVZ
Aprīkojums: Pamatīgs
Suņi: Džeris
Medību trofejas: 3
16.05.2011. 10:33
Dūklavs kļuvis drosmīgs? Sasparojies uzklupt Latvijas gavenajam Masonam? Nezinu vai tas viņam labi beigsies!
Slēpts
16.05.2011. 10:55
Ja kāds nav redzējis:
[youtube::JyHLKKvEbjY&feature=player_embedded]
Andris Zariņš
Andris Zariņš
Pēdējo reizi manīts 2024-04-10 13:29
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
16.05.2011. 11:12
Ministrija demonstre klaju nekompetenci! Protams zel (mazliet) Ozolu, kuram nakas (glabjot savu pakalu) sito Duklava idiotismu skaisti sapakot un iebarot publikai. Principa ta ir neiespejama misija!
Arnis Puksts
Arnis Puksts
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
16.05.2011. 11:43
Nekompetenci labi raksturo fakts, ka kaut kas tiek mainīts vienkārši tāpat - tā ir aksioma, ka strādājošu sistēmu var mainīt tikai konkrētu mērķu sasniegšanai, citādāk viss ir tajā vietā, kur beidzas mugura.
VMD darbiniekiem vajadzētu totālu streiku uz kādām 3 nedēļām, varbūt tad kāds pamostos. Bet nez vai tas notiks - visi baidās par savām vietām un tā pamazām visi pa vienam tās arī zaudē...
PS. tas, kurš ir kāds tur masons ir absolūti otršķirīgs jautājums. Tas ir reāls bezpriģels no vairāku ieinteresēto personu puses...
Slēpts
Juris Bērziņš sen.
Pēdējo reizi manīts 2013-04-11 08:35
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežā. Jau ceturto gadu desmitu.
Medību stāžs: 18
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
17.05.2011. 09:05
Arnis un Andris izskatās dikti kompetenti esam. :) Cik ta gadus un kurā mežniecībā vai citā VMD struktūrā katrs esat nostrādājuši? :D
Andris Zariņš
Andris Zariņš
Pēdējo reizi manīts 2024-04-10 13:29
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
17.05.2011. 10:33
Arnis un Andris izskatās dikti kompetenti esam. :) Cik ta gadus un kurā mežniecībā vai citā VMD struktūrā katrs esat nostrādājuši? :D

1. Nedomāju ka savs viedoklis varetu būt tikai tiem kas nostrādājuši kadu konkrētu gadu skaitu sistēma!
2. Man ir acis, man ir ausis, man ir smadzenes ar ko domat patstavigi!
3. Neskatoties uz to ka aiztinos no mezu pedeja kursa, tomer esmu so to iemacijies... :)
4. Mana pirma daraba vieta (vel macoties vidusskola) bija Valsts meziericibas instituts. Un nemot vera vel to ka abi vecaki man ir mezierikotaji esmu vasaras kopa ar viniem pavadijis mezos jau no "berna kajas".
5. Vareju "realaja laika" noverot ka tika soli pa solim iznicinata labi stradajosa sistema- meziericiba.
6. Pazistu pietiekami daudzus cilvekus, no sistemas, ari Kinnu taja skaita personigi, un ari vinu viedoklus nemu vera. Starp citu mans bralis tikai nesen pameta VMD. Drosi vien tie VMD darbinieki kas ar vinu ir kontaktejusies jautajumos par kartem un GIS labi zin vinu.
7. Protams ir dzirdeti ari krasi negativi viedokli par Kinnu, bet divainas apstaklu sakritibas del tie ir nakusi no Virsmezniecibu (augstaka eselona) un VAS Latvijas valsts mezi aprindam.
8. Pedeja MIB (Meza ipasnieku biedribas) sanaksme viesnica Maritim bija iespeja paklausities Duklava tekstus par VMD reformu. Teikt ka vins peldeja pa temu butu maz, es teiktu ka vins demonstreja diezgan atklatu nekompetenci.
Juris Bērziņš sen.
Pēdējo reizi manīts 2013-04-11 08:35
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežā. Jau ceturto gadu desmitu.
Medību stāžs: 18
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
17.05.2011. 11:43
Ņe v obidu, bet kaitina šī kārtējā letiņu īpatnība - ir viedoklis pilnīgi par visu. Laikam būšu savādnieks, jo man viedokļa šai (topika) jautājumā nav - jo nav informācijas par faktiskajiem lietas apstākļiem, cēloņiem, plāniem, utt. Vismaz man priekš viedokļa nepietiek ar to, kas pašalaik piejams presē.