Aprīkojums: baikal mp 512 m hatsan 90 sharp innova
Suņi: majas sargs!
18.05.2011. 18:35
sveiki! Vai kads man varetu man palidzet un izstastit pa tiem atsvariem kurus liek atsperu gaisenem es ta isti nesaprotu kur vinus liek un no ka pagatavo un cik smagus vinus taisa paskaidrojiet man ludzu sikak? Paldies!
Ko te ar savu gaiseni mocies,mednieku forumā.Pneimatika nav medību ierocis un ja rodas jautājumi tad raksti šim kungam,kurš te visu laiku nodarbojas ar nelegālu pneimatisko ieroču tirdzniecību un paskaidrojumiem kā uzlabot gaisenēm jaudas,lai tās pārsniedz pieļautos 12J. uldis miklasevics, 16.05.2011. 08:02 Pēdējo reizi manīts 2011-05-17 20:36 Atrašanās vieta: olaines pagasts Aprīkojums: pcp ar 2078 ,kakene Suņi: friidis ,traks gailis,5 kaki
Slēpts
20.05.2011. 07:28
pneimatika ir sporta ierocis un tākā šeit ir sadaļa sporta ieročiem, tad ... :D
Pneimatika ir sava veida ierocis, ja ir laba gaisene, zaķi, vārnu , sesku, var mierīgi nogāzt... tik jatrāpa īstajā vieta (šjā gadijumā galvā (nepatīk tads viedoklis, kad tas nav medibu ierocis... :(... Pietam ir daudz kur redzēts kad ar lieljaudas pneimatieskajiem iročiem , var pat šaut sivēnu... :D. Ja jūs negribas atbildēt, tad nerakstat neko :@.. :) Par pašu tēmu atsvaru liek, stobra galā Tuvu tēmeklim (stobra).... parasti, tie ir izfrēzēti, vai arī var no mašīnas balancēšanas riepām.. :)pareizāk sakot, svars līdzsvaro ieroci, gan turot rokās , gan šāviena brīdi.. Tadas manas domas. :)
Aprīkojums: baikal mp 512 m hatsan 90 sharp innova
Suņi: majas sargs!
20.05.2011. 21:05
ja labi ricard paldies bet laide neliek un ka vinu var dabut klat to riepu atsvaru un cik smagu vinu vajaga?
Slēpts
20.05.2011. 21:36
pie virpotāja, lai izvirpo atsvaru ar caurumu vidū un skrūvi ar ko pievilkt pie stobra vai arī uzgriezt stobram galā vītni un attiecīgi uztaisīt atsvaru uzskrūvējamu, pēdējais variants labāk turēsies un neslīdēs projām. Svars kautkur 200 grami, bet tā lai šāviena brīdī neatveras stobrs :D Plus laidēs iekšā svina skrotis + putas vai kas tamlīdzīgs(lai negrab) kopā plintei vajadzētu pavilkt uz saviem 5 kilo. Tas viss dos to, ka šāviena brīdī atspere mazāk raustīs ieroci un varēsi precīzāk trāpīt ;)
uldis miklasevics, 16.05.2011. 08:02
Pēdējo reizi manīts 2011-05-17 20:36
Atrašanās vieta: olaines pagasts
Aprīkojums: pcp ar 2078 ,kakene
Suņi: friidis ,traks gailis,5 kaki
Pietam ir daudz kur redzēts kad ar lieljaudas pneimatieskajiem iročiem , var pat šaut sivēnu... :D.
Ja jūs negribas atbildēt, tad nerakstat neko :@.. :)
Par pašu tēmu atsvaru liek, stobra galā Tuvu tēmeklim (stobra).... parasti, tie ir izfrēzēti, vai arī var no mašīnas balancēšanas riepām.. :)pareizāk sakot, svars līdzsvaro ieroci, gan turot rokās , gan šāviena brīdi.. Tadas manas domas. :)