Atrašanās vieta: dzīvoju liepājā mediju kuldīgas raj
Medību stāžs: 6gadi oficiāli mednieks ,pa dzineju kādi4 gadi
Aprīkojums: nāvējoš
Suņi: -ir
15.06.2011. 23:39
jautājums pieredzējušajiem kungiem tāds- pagājušo nedēļu saņēmu izģērēto pagājušās ziemas kuilīti,bet situācija tāda ka ļoti daudz krīt saru ārā,izstaba jāslauka 2reizes dienā:)vel ko secināju ka sari maucas cauri ādai un birst arī zem tās ārā,mans uzskats ka āda ir par daudz notrīta un sari krīt vienkārši ārā.ko sakāt par to jūs.
Neķer kreņķi,vnk.maina uz vasaras spalvu lai nav karsti,ziemā uzaugs jauna.:D:D Īstenībā ādas uz grīdas neliek,spalva lūzt ja pa viņu mīcās.Ja nepatīk nes ģērēt citur,kas to lai zin kā pats sagatavoji ādu un cik tā vēl nogulēja pie ģērētāja.Kas tā par vietu kur ziemas ruksi tikai tagad atdod?
Parasti sagrēkots ir jau dīrājot.Par daudz skopi dīrājot pie gaļas parādās melni punktiņi,tās arī ir saru saknes.Ja nāk nost arī pavilna,tad gan vaina būs citur.
Aprīkojums: IZ-12 ; ČZ-550 30-06 DOCTER 2,5-10x48; un dažādi slazdi
16.06.2011. 22:00
Piekrītu Mārtiņam... Man rukša āda guļ uz grīdas vairāk par 10 gadiem- reizēm kāds sars izlūst, bet no tā neizbēgt. Nevajag likt koridorī- kur liela satiksme.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
pagājušo nedēļu saņēmu izģērēto pagājušās ziemas kuilīti,bet situācija tāda ka ļoti daudz krīt saru ārā,izstaba jāslauka 2reizes dienā:)vel ko secināju ka sari maucas cauri ādai un birst arī zem tās ārā,mans uzskats ka āda ir par daudz notrīta un sari krīt vienkārši ārā.ko sakāt par to jūs.