Pirmkārt visiem ieteiktu ,manuprāt izcils Nr. Tēmā ,kā tiek virzīti likumprojekti, pamanīju vienā tabulā,ka tiek uzdots mainīt medību noteikumus līdz 2008 martam, kuros tiek paredzēts dzinējmedībās visiem medniekiem nēsāt atstarojošos elementus. Man liekas galīgi garām prasība,iedomājaties rīta agrumā lec spoža saule mežs vel tumš un stāv rinda mednieku kā jāņtārpiņi.Man nav nekas pret sarkanu krāsu,jo cik zinu zvēri neatšķir to ,taču cilvēkiem labi pamanāma. Briest kārtējā glupība "mednieki ar atstarotājim".
Mūsu klubā jau ir diezgan strikta prasība (lai gan ne obligāta) mastā stāvot uz numuriem lietot oranži izvērstas vai ar oranžu lentu apgādātas cepures. Nekādu neērtību, tikai tāds labums, ka skaidri redzi līnijas medniekus, kas sevišķi svarīgi izmantojot vītņsobru medību ieročus. Lielākais vairums mūsu kluba mednieku tās jau pastāvīgi lieto, sevišķi ērta ir Jahti vai analoga cepure, ko var viegli izvērst oranžu tikai cepures aizmuurējo daļu. No sāniem kolēģiem redzmība laba, no priekšuses nav tik kontrastaina. Vestes ar atstarotājiem nēsā daži dzinēji, kluba vestes ir no standarta materiāla. Tāda lūk mūsu pieredze.
6 lappa,4.tabula. "Zemkopības ministrijai sagatavot un līdz 2008 g.1 martam iesniegt noteiktā kārtībā grozijumu Ministru kabineta 2003 g.23 decembra noteikumos Nr.760"Medību noteikumi",nosakot prasību medniekiem dzinējmedību laikā pie apģērba piestiprināt ATSTAROJOŠUS ELEMENTUS." (D.Staķe,D.Lucaua,A.Kalvītis.)
Mans viedoklis par aprīļa MMD ir ļoti pat pozitīvs. ;) Vienīgi es dikti ieteiktu MMD redakcijai padomāt, vai tiešām katru mēnesi vajag publicēt A.Birkova murgus!!! Bildes viņš labas rakstiem pievieno, kas ir tas ir, bet tie žultainie un nesakarīgie teksti ir vienkārši nebaudāmi.
Tēmā ,kā tiek virzīti likumprojekti, pamanīju vienā tabulā,ka tiek uzdots mainīt medību noteikumus līdz 2008 martam,
kuros tiek paredzēts dzinējmedībās visiem medniekiem nēsāt atstarojošos elementus.
Man liekas galīgi garām prasība,iedomājaties rīta agrumā lec spoža saule mežs vel tumš un stāv rinda mednieku kā jāņtārpiņi.Man nav nekas pret sarkanu krāsu,jo cik zinu zvēri neatšķir to ,taču cilvēkiem labi pamanāma.
Briest kārtējā glupība "mednieki ar atstarotājim".
"Zemkopības ministrijai sagatavot un līdz 2008 g.1 martam iesniegt noteiktā kārtībā grozijumu Ministru kabineta 2003 g.23 decembra noteikumos Nr.760"Medību noteikumi",nosakot prasību medniekiem dzinējmedību laikā pie apģērba piestiprināt ATSTAROJOŠUS ELEMENTUS."
(D.Staķe,D.Lucaua,A.Kalvītis.)
Vienīgi es dikti ieteiktu MMD redakcijai padomāt, vai tiešām katru mēnesi vajag publicēt A.Birkova murgus!!! Bildes viņš labas rakstiem pievieno, kas ir tas ir, bet tie žultainie un nesakarīgie teksti ir vienkārši nebaudāmi.