kas šis būtu par gaļas parazītu ? ~3cm garšs un 1mm diametrā. baigi līdzīgs kautkādam simtkājim vai kautkādam tādam. bij iekšā meža cūkā, vai velkot pa lauku iekrituši?
manuprāt tas ir nezināmas izcelsmes gaļas ēdājs jo . visi kukaiņi kas sastopami uz zemes-ja pieņemsim ka tika pie cūkas kkad vilka pa zemi, ir dabīgās aizsargkrāsās un sarkana nu tā nav . simtkājis ar tas itkā nav. un ja ieskataās uz kukaiņa kājām nu tas vairāk atgādina kādu parazītu kas iespējams ir gaļēdājs nevis vegāns :D bet visticamāk tas jāprasa kādam botāniķim vai entomologam. tie labāk zinās :D
joks tas nav! es tik nesaprotu kas tas ir pa zvēru! kā jau rakstīju ~ 3cm garšss un ~1mm diametrā tik jautājums vai viņš parazitē vai dzīvo kautkur citur un vienkārši ir ielīdis galā. joks jau tāds ka tam ruksim bij vēl ziemas villa!!! ziemas villa jūlijā, mazliet dīvaini!?
Cūkas parazīts tas toč nav - tiem kājas tomēr parasti nav attīstītas :D Man tas izskatās pēc simtkāja - jebšu, precīzāk sakot, zemesmīļa (Geophilus sp.). Ja cūku velk mājās uzšķērstu un iztīrītu, tad visnotaļ var būt iespējams, ka, velkot pa zemi, šis ir iekšā ietrāpījis, jo dzīvo tieši augsnes virskārtā šie lopiņi. tā nu man atbildēja kāds kas zin pa kukaiņiem :)
baigi līdzīgs kautkādam simtkājim vai kautkādam tādam.
bij iekšā meža cūkā, vai velkot pa lauku iekrituši?
bet visticamāk tas jāprasa kādam botāniķim vai entomologam. tie labāk zinās :D
tik jautājums vai viņš parazitē vai dzīvo kautkur citur un vienkārši ir ielīdis galā.
joks jau tāds ka tam ruksim bij vēl ziemas villa!!! ziemas villa jūlijā, mazliet dīvaini!?
Man tas izskatās pēc simtkāja - jebšu, precīzāk sakot, zemesmīļa (Geophilus sp.). Ja cūku velk mājās uzšķērstu un iztīrītu, tad visnotaļ var būt iespējams, ka, velkot pa zemi, šis ir iekšā ietrāpījis, jo dzīvo tieši augsnes virskārtā šie lopiņi.
tā nu man atbildēja kāds kas zin pa kukaiņiem :)