Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
05.07.2011. 20:26
13.-14.08.2011. SPECIALIZĒTA TAKŠU UN VISU TERJERU (3. un 4. grupas) ISTĀDE-FESTIVĀLS DĀLDEROS. FCI eksperts - CLAUDIO MONTEFUSCO (Italy) - visi takši FCI eksperts - CINDY PETTERSSON (Sweden) - terjeri Uzmanību! Izstādes orgkomitejai ir tiesības izdarīt izmaiņas ekspertu sarakstā ! Līdz 30.06.11. Kluba un LKF biedriem (katrs nāk. suns) Ls 12 (11), 01.07. - 31.07.11. Kluba un LKF biedriem (katrs nāk. suns) Ls 15 (14), Visu dalib. kucēni, veterāni - 50% Konkursi: hendleru, pāru, audētavu - 2 Ls. Izstādes ringi - 13.08.2011! Ringu laiki būs vēlāk, kad beigsies reģistrācija. Pēc tām konkursi, karnevāls (gatavojiet suņiem kostīmus!). Fotokonkurss. Vēlams iepriekš sagatavot bildes ar parakstiem. Talantu konkurss. Naktī - ugunskurs un nakts pārbaudes. Nākama dienā 14.08.11. - lauku (medību) sacensības - makslīgā alā. Visos jautājumos var zvanīt pa tālr. 29576700 (Natālija), 27466470 (Aleksandrs), 28674932 (Artis) Kluba e-mail: ltmtk@inbox.lv Esiet mīļi gaidīti!
12.07.2011. 09:38
Būs dalībnieki no Lietuvas un Igaunijas, dalībnieki no Krievijas arī domā ( vēl nav skaidrs, kā būs ar vīzām) Tiek gaidīti līdzjūtēji un skatītāji, kā arī medību suņu īpašnieki! Reģistrācija iepriekšēja! Pilnīgāka informācija kluba mājas lapā http://ltmtk.lv/
Slēpts
12.07.2011. 10:24
Nu patīk man šie dāmu klubiņi:) Īstenie mednieki:) un medību tradīciju kopēji:) Pirmkārt- ieliek izstādi pīļu sezonas atklāšanas dienā , otkārt tikai dāmas ar "pedikirētiem" roku pirkstiem var izdomāt , ka medību suņiem vajag, citēju: "karnevāls (gatavojiet suņiem kostīmus!).":)
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
12.07.2011. 11:21
Ivar-ieteiktu apmeklēt šā kluba izstādi kaut vai lai paskatītos kā strādā eksperti ringos... Kostīmi suņiem -arī man tas liekas dīvaini ,bet tā ir pasākuma neoficiālā daļa. Ja reiz Tev interē]esē takši izmanto iespēju paskatīties Itālijas nacionālā takšu kluba vadītāja skatu uz Latvijā mītošiem takšiem. Manā skatījumā šis ir vienīgais medību suņu klubs LKF kurš piekopj labākās medībusuņu kinoloģiskās tradicijas kā nekā kluba vadītāja Natālija Borodājenko savu kinoloģisko izglītību ir ieguvusi Latvijas Mednieku Makšķernieku Biedrībā.
Slēpts
12.07.2011. 12:17
Aigar! Paldies par ieteikumu, var būt to izmantošu kā skatītājs , jo cenrādis mani biedē. Protams ārzemju eksperti maksā dārgi utt. , utjp. Nedaudz gan nesaprotu Jūs izcili negatīvo attieksmi pret LMKA, ja preizi atceros Jūs pats to kādu brīdi vadījāt- un tad viss bija OK. Pat izstāžu numerācija bija pareiza:). Un ja pareizi atceros, tad dēļ neskaidriem finanšu jautājumiem, Jūs tikāt nomainīts- un tagad visur citur ir izcili , tikai tur kur Jūs bijāt, tur ir slikti. Man prieks, ka Jūs atbalstat medību suņu ietērpšanu karnevāla tērpos un kāju nadziņu lakošanu.. p.s tikko pazīstams mednieks nopirka taksi- māte izcila - diplomi izstādēs utt, bet tēvs patiešām ejot arī medībās.:) Interesanti, ja 50 % ir izstādēs un pārbaudes mākslīgajās alās un dzīve nelielā voljērā, vai dīvānā, tad atlikušie 50% dos arī praktiskās iemaņas? Un ja tēvs arī tikai izstāžu favorīts un tikai?
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
12.07.2011. 13:09
Ivar-Jums ir nepareiza informācija par manu attieksmi pret LMKA. NEKAD NEESMU BIJIS SAJūSMā PAR LMKA, NE PIRMS M.Kalniņa nāves ne pēc...lai administrētu LMKA CILCGRāMATU 2009.g.ieguldīju savus līdzekļus,un mana darīšana vai ziedot to organizācijai vai atgriest ģimenes budžetā.Mazliet jūtos parādā Latvijas medniekiem-medību suņu turētājiem ka neinformēju par patieso šīs organizācijas darbību 8 gadu garumā...
13.07.2011. 14:46
Ivar! Nu, personīgi mani suņi karnevālā nepiedalās ;) , bet, par cik šis pasākums notiek divas dienas un daudzi to apmeklē pilnā ģimenes sastāvā, tad neredzu neko briesmīgu, ja ir radīta iespēja piedalīties arī kādā neoficiālā izdarībā. Galu galā, nav spiesta lieta- var piedalīties tikai exterjera ringā, var (kā es to darīšu) tikai darba pārbaudē, var abos, bet pa starpu šņabi dzert, kā lieliem vīriem pienākas ;) Par izstādes dienu- jāsaka, ka droši vien sakarā ar to, ka FCI sistēmā izstādes tiek plānotas vairāk kā gadu iepriekš, šis datums ir misēklis. Es arī pati attapos tikai tad, kad šeit augstāk norādīja, ka iekrīt pīļu atklāšana :( (A man jau bija sarunāts kur un ar ko braucam, un, trakākais, ka es biju plānotais šoferis!!!!) Nu galu galā- ne pirmā izstāde, ne pēdējā, tikai takšu un terjeru izstādes šogad plānotas trīs, un nevienam nav jāpiedalās tieši šajā. Vēl gribu piebilst, ka nekad neesmu no LKF klubu biedriem dzirdējusi nekādus sliktus vārdus par LMKA. Bet no LMKA biedriem un kinologiem to nākas dzirdēt ar aizdomīgu regularitāti par LKF klubiem. Tāda sajūta, ka mēs kādam esam kā dazis acī ;) Par taksi, ko Tavs paziņa tikko nopirka. Kad paies gads, varēs spriest, par cik % suns strādā un par cik % viņš ir vienkārši smuks ;) Galu galā, ja ir bail, ka suņuks būs vienkārši smuks, varēja taču nepirkt! Ceru, ka neviens ar nazi pie rīkles nestāvēja un ar varu kucēnu ņemt nespieda ;) Jā, un palasot pēdējo MMD, LMKA jau takši arī strādā ne 100% (no 50% pa lapsu, līdz 25% pa āpsi) ;) P.S. Pedikīrs ir uz kājām, uz roku pirkstiem ir manikīrs... ja kas :))))))
Slēpts
13.07.2011. 16:16
Žanna! Paldies par skaidrojumu. Nu nevaru neko sev padarīt- ir man alergija pret cilvēkiem, kas suņu audzēšanu uztver tikai un vienīgi kā biznesu, pie reizes vienmēr reklamējot - obligāti kucēnam ir jāmaksā dārgi- citādi tas būs kucēns ar sliktiem papīriem vai radu rakstiem. Piemēram, nesaprotu es to sievieti, kas kaut kādā žurnālā lielījās, ka sķirnes kuci ir iegādājusies tikai, lai piedalītos izstādēs- pāris gadu laikā izstāžu skaits bija mērojams trešajā desmitā- nu par kādu medību prasmi tur vispār var būt runa?? Absolūti neesmu pīļu mednieks- bet cik zinu tad sezonas atklāšana parasti ir nemainīga daudzu gadu garumā un medību suņu biedrības vadībai jaunu tie būtu jāzin. Iespējams , ka tieši tādām izstādēm jābūt - ar augsti kvalificētiem vērtētājiem un pasākumu divu dienu garumā. Ceru, ka nebūs tik karsts , kā šajās brīvdienās , jo divas dienas noturētēt taksi sprostā es negribētu. P.s es ļoti labi zinu , kas ir manikīrs un kas ir pedikīrs:)), un savā tekstā neesmu kļūdijies- nu uztveru es atsevišķas personas tieši tādā kategorijā:)
FCI eksperts - CLAUDIO MONTEFUSCO (Italy) - visi takši
FCI eksperts - CINDY PETTERSSON (Sweden) - terjeri
Uzmanību! Izstādes orgkomitejai ir tiesības izdarīt izmaiņas ekspertu sarakstā !
Līdz 30.06.11.
Kluba un LKF biedriem (katrs nāk. suns) Ls 12 (11),
01.07. - 31.07.11.
Kluba un LKF biedriem (katrs nāk. suns) Ls 15 (14),
Visu dalib. kucēni, veterāni - 50%
Konkursi: hendleru, pāru, audētavu - 2 Ls.
Izstādes ringi - 13.08.2011! Ringu laiki būs vēlāk, kad beigsies reģistrācija.
Pēc tām konkursi, karnevāls (gatavojiet suņiem kostīmus!). Fotokonkurss. Vēlams iepriekš sagatavot bildes ar parakstiem. Talantu konkurss.
Naktī - ugunskurs un nakts pārbaudes. Nākama dienā 14.08.11. - lauku (medību) sacensības - makslīgā alā.
Visos jautājumos var zvanīt pa tālr.
29576700 (Natālija),
27466470 (Aleksandrs),
28674932 (Artis)
Kluba e-mail: ltmtk@inbox.lv Esiet mīļi gaidīti!
Tiek gaidīti līdzjūtēji un skatītāji, kā arī medību suņu īpašnieki!
Reģistrācija iepriekšēja!
Pilnīgāka informācija kluba mājas lapā http://ltmtk.lv/
Īstenie mednieki:) un medību tradīciju kopēji:)
Pirmkārt- ieliek izstādi pīļu sezonas atklāšanas dienā , otkārt tikai dāmas ar "pedikirētiem" roku pirkstiem var izdomāt , ka medību suņiem vajag, citēju: "karnevāls (gatavojiet suņiem kostīmus!).":)
Kostīmi suņiem -arī man tas liekas dīvaini ,bet tā ir pasākuma neoficiālā daļa.
Ja reiz Tev interē]esē takši izmanto iespēju paskatīties Itālijas nacionālā takšu kluba vadītāja skatu uz Latvijā mītošiem takšiem.
Manā skatījumā šis ir vienīgais medību suņu klubs LKF kurš piekopj labākās medībusuņu kinoloģiskās tradicijas kā nekā kluba vadītāja Natālija Borodājenko savu kinoloģisko izglītību ir ieguvusi Latvijas Mednieku Makšķernieku Biedrībā.
Paldies par ieteikumu, var būt to izmantošu kā skatītājs , jo cenrādis mani biedē. Protams ārzemju eksperti maksā dārgi utt. , utjp.
Nedaudz gan nesaprotu Jūs izcili negatīvo attieksmi pret LMKA, ja preizi atceros Jūs pats to kādu brīdi vadījāt- un tad viss bija OK. Pat izstāžu numerācija bija pareiza:). Un ja pareizi atceros, tad dēļ neskaidriem finanšu jautājumiem, Jūs tikāt nomainīts- un tagad visur citur ir izcili , tikai tur kur Jūs bijāt, tur ir slikti.
Man prieks, ka Jūs atbalstat medību suņu ietērpšanu karnevāla tērpos un kāju nadziņu lakošanu..
p.s tikko pazīstams mednieks nopirka taksi- māte izcila - diplomi izstādēs utt, bet tēvs patiešām ejot arī medībās.:)
Interesanti, ja 50 % ir izstādēs un pārbaudes mākslīgajās alās un dzīve nelielā voljērā, vai dīvānā, tad atlikušie 50% dos arī praktiskās iemaņas? Un ja tēvs arī tikai izstāžu favorīts un tikai?
Nu, personīgi mani suņi karnevālā nepiedalās ;) , bet, par cik šis pasākums notiek divas dienas un daudzi to apmeklē pilnā ģimenes sastāvā, tad neredzu neko briesmīgu, ja ir radīta iespēja piedalīties arī kādā neoficiālā izdarībā. Galu galā, nav spiesta lieta- var piedalīties tikai exterjera ringā, var (kā es to darīšu) tikai darba pārbaudē, var abos, bet pa starpu šņabi dzert, kā lieliem vīriem pienākas ;)
Par izstādes dienu- jāsaka, ka droši vien sakarā ar to, ka FCI sistēmā izstādes tiek plānotas vairāk kā gadu iepriekš, šis datums ir misēklis. Es arī pati attapos tikai tad, kad šeit augstāk norādīja, ka iekrīt pīļu atklāšana :( (A man jau bija sarunāts kur un ar ko braucam, un, trakākais, ka es biju plānotais šoferis!!!!) Nu galu galā- ne pirmā izstāde, ne pēdējā, tikai takšu un terjeru izstādes šogad plānotas trīs, un nevienam nav jāpiedalās tieši šajā.
Vēl gribu piebilst, ka nekad neesmu no LKF klubu biedriem dzirdējusi nekādus sliktus vārdus par LMKA. Bet no LMKA biedriem un kinologiem to nākas dzirdēt ar aizdomīgu regularitāti par LKF klubiem. Tāda sajūta, ka mēs kādam esam kā dazis acī ;)
Par taksi, ko Tavs paziņa tikko nopirka. Kad paies gads, varēs spriest, par cik % suns strādā un par cik % viņš ir vienkārši smuks ;) Galu galā, ja ir bail, ka suņuks būs vienkārši smuks, varēja taču nepirkt! Ceru, ka neviens ar nazi pie rīkles nestāvēja un ar varu kucēnu ņemt nespieda ;) Jā, un palasot pēdējo MMD, LMKA jau takši arī strādā ne 100% (no 50% pa lapsu, līdz 25% pa āpsi) ;)
P.S. Pedikīrs ir uz kājām, uz roku pirkstiem ir manikīrs... ja kas :))))))
Paldies par skaidrojumu.
Nu nevaru neko sev padarīt- ir man alergija pret cilvēkiem, kas suņu audzēšanu uztver tikai un vienīgi kā biznesu, pie reizes vienmēr reklamējot - obligāti kucēnam ir jāmaksā dārgi- citādi tas būs kucēns ar sliktiem papīriem vai radu rakstiem.
Piemēram, nesaprotu es to sievieti, kas kaut kādā žurnālā lielījās, ka sķirnes kuci ir iegādājusies tikai, lai piedalītos izstādēs- pāris gadu laikā izstāžu skaits bija mērojams trešajā desmitā- nu par kādu medību prasmi tur vispār var būt runa??
Absolūti neesmu pīļu mednieks- bet cik zinu tad sezonas atklāšana parasti ir nemainīga daudzu gadu garumā un medību suņu biedrības vadībai jaunu tie būtu jāzin.
Iespējams , ka tieši tādām izstādēm jābūt - ar augsti kvalificētiem vērtētājiem un pasākumu divu dienu garumā. Ceru, ka nebūs tik karsts , kā šajās brīvdienās , jo divas dienas noturētēt taksi sprostā es negribētu.
P.s es ļoti labi zinu , kas ir manikīrs un kas ir pedikīrs:)), un savā tekstā neesmu kļūdijies- nu uztveru es atsevišķas personas tieši tādā kategorijā:)