Nafig nafig, tādus skatus un piedzīvojumus it īpaši ar lāču mammu ar mazajiem. Prieki mazi, var beigties viss slikti, pie tam no lāča nekus nenoslēpsies :( Labi ka labi viss beidzās ,savādāk varēja viss beikties savādāk un uzzinātu kas notika tikai no mob tel. Kā tas bija ar vienu Arābu kur snaiperis novāca filmētāju.
Nesaprotu! Edgar, kāpēc tu cel paniku? Ja lācis (lācene) jutīs draudus tad tik var būt sūdi... pēc tevis rakstītā var likties, ka lāči no cilvēkiem tikai pārtiek, neko citu nemaz neēd...:D
Artūr, bet cik tur vajag lai dzīvnieks izjustu draudus vai kaut ko nelāgu. Protams tajā momentā es ar laikam sēdētu klusi un mierīgi lai lācis vai lācene neko nelāgu nesajustu, bet katram dzīvē var gadīties ka izvēlētajā vietā var parādīties lāčuks :) No tā neviens nav pasargāts :) No vienas puses būtu patīkami paskatīties uz to visu dzīvajā, bet no otras puses labāk lai ZOO vai pa lielu gabalu to visu redzēt. Kāpēc kā tu saki stresoju, es nestresoju, tikai izsaku savu viedoklī, jo esmu redzējis vairākus video kur ne visai labi ir gājis ar tiem lāčiem, it īpaši lācenēm un mazo :(
Es ar domāju, ka dzīvnieki (arī lāči) tomēr mūk no cilvēka, ja nav pārāk tuvu jau pieiets. Ja saostu mednīeku tornī, es domāju, ka tītos prom, nevis nāktu uzbrukumā... Nu bet drošībai jau ierocis viņam bij, pašaizsardzībai...
Nu veči dodat. Lāci dzīvajā nav redzējuši, bet biksiņas jau mitras. Ja kas tad joy tube ir arī video, kur briedis bradā cilvēku, alnis uzbrūk medniekam,kuilis metas virsū. Neviens pēc tāda skata uz mežu nepārstāj iet. Neesmu lāču pazinējs- tur būtu jāprasa kādam lāču medniekam, bet man kaut kā liekas, ka nav viņš tik melns kā meš viņu mālējam. Kā jau Vilnis minēja- bez iemesla viņš cilvēkam diez vai uzbruktu.
Man jau būtu bail bijis!!
Protams tajā momentā es ar laikam sēdētu klusi un mierīgi lai lācis vai lācene neko nelāgu nesajustu, bet katram dzīvē var gadīties ka izvēlētajā vietā var parādīties lāčuks :) No tā neviens nav pasargāts :) No vienas puses būtu patīkami paskatīties uz to visu dzīvajā, bet no otras puses labāk lai ZOO vai pa lielu gabalu to visu redzēt.
Kāpēc kā tu saki stresoju, es nestresoju, tikai izsaku savu viedoklī, jo esmu redzējis vairākus video kur ne visai labi ir gājis ar tiem lāčiem, it īpaši lācenēm un mazo :(