Ja izdotos pārskatīt t.s. "putnu direktīvu" - droši vien...savādāk - nē, nekad.
Lai putnu direktīvu pārskatītu, tas kādam ir jaierosina...vājas cerības, ka Latvijas ierēdņi ko tādu atļausies...jo viņi parasti māk tikai piekrītoši māt ar galvu jebkuram sviestam...
Man vairāk interesē, kad beidzot atkal varēsim medīt kraukļus?
Jo vairāk kraukļu kādā konkrētā apvidū, jo mazāk zaķu...aksioma...
Arni!Man tēvs mācija-kraukli nešauj....ja šausi,tad tava plinte sāks šaut neprecīzi.
A vispār nav naida pret kraukli....vienmēr ar interesi viņu vēroju,var šo to uzzināt....un glīts arī:)
Nu ja - jāšauj tikai tas, kas ir ēdams un no kā sanāk pilns maiss. Viduvēja mednieciņa filosofija.
Krieviņi tomēr prātīgāki par mums - i šnepes šauj, i pīļtēviņus pavasarī, i pelēkās vārnas. Pēdējās pat ļoti aktīvi. Jo ir padomājuši soli uz priekšu - ja būs vārnas, tad nebūs ne zaķi, ne irbes, ne cita sīkmedījuma.
Lai putnu direktīvu pārskatītu, tas kādam ir jaierosina...vājas cerības, ka Latvijas ierēdņi ko tādu atļausies...jo viņi parasti māk tikai piekrītoši māt ar galvu jebkuram sviestam...
Man vairāk interesē, kad beidzot atkal varēsim medīt kraukļus?
Jo vairāk kraukļu kādā konkrētā apvidū, jo mazāk zaķu...aksioma...
No otras puses - cik tad esi nošāvis kad varēja? Krauli nemaz nav tik viegli nomedīt ;)
A vispār nav naida pret kraukli....vienmēr ar interesi viņu vēroju,var šo to uzzināt....un glīts arī:)
Krieviņi tomēr prātīgāki par mums - i šnepes šauj, i pīļtēviņus pavasarī, i pelēkās vārnas. Pēdējās pat ļoti aktīvi. Jo ir padomājuši soli uz priekšu - ja būs vārnas, tad nebūs ne zaķi, ne irbes, ne cita sīkmedījuma.