Sveiki mednieki-kopss ieguvu mednieka aplieciibu vienmeer piillu mediibu atklaassanaa esmu piedaliijies un sso notikumu gaidiijis ar nepacietiibu-taa nu sanaacis ka neesmu lv un vakardien nebija taa labaakaa sajuutA..Mnu padalieties-kaadi rezultaati-mnu es parasti pa lubaanu bombiju varbuut pa lubaanu ar kaads var pastaastiit kaa ssogad gaaja???Paldies.........
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
15.08.2011. 08:26
Cik nu ir gadījies sazināties ar medniekiem no dažādām LV teritorijām, tad jāsecina, ka pīļu šogad ir čumā - tik Zariņu Andžs domā, ka šogad nav trāpījis īstajā āderē. :D
Nu pie mums pīļu bija ļoti daudz, tikai nedaudz nepaveicās, toties vairāk paveicās pīļēm. Kopsummā tika nomedītas 4 pīles. Manā kontā no 4 šautām pīlēm viena nomedīta un viena ievainota, atrast neizdevās, noslēpās dīķa centrā esošajā niedru pudurī.
bet kopsummā šogad pīļu ir daudz vairāk nekā iepriekšējos gadus :) Tas priekš. Un vēl ir redzēts ļoti daudz ģimeņu kuras vēl pat nedomāja lidot, tika pasargātas, var būt nākamedēļ jau celsies spārnos :)
Slēpts
15.08.2011. 09:00
Ne pārāk daudz....vispār citus gadus ir bijis vairāk (vispār manītas - dīķi patukši, pat spalvas dīķos ĻOOTI maz).
Nu bet 1 pīli jau izdevās dabūt...:)
Pīļu it kā ir vairāk (3 vietās, no kurām vienā nemedīju, šogad tās redzu krietni biežāk), bet diezgan daudz vēl nelidojošo, kuras cenšas dzīvoties nemanāmi...
Man atklāties sanāca vakar - 3 ir. :)
šogad bija mazāk, diezgan daudz bija vēl nelidojošas un Saldus pusē pēc lietavām daudzi lauki aplūduši, visās peļķēs ūdens,tāpēc domāju, ka daļa pīļu bija izklīdusi pa mazajām peļķēm. tomēr pa 3medniekiem 12 izdevās nomedīt:) Dīrājot pīles bija interesants atradums - vienai pīlei zem ādas, pretī krūtiņai bija iekapsulējusies gaisenes 5,5mm lodīte
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
15.08.2011. 11:23
Babītē atklāšana - pa smuko...
šīs sezonas dīvainība-labāk veicās Babītes ez. nezinātājiem
Medību uzraugošais ornitologs savu "plānu"t.i. 30 ūdens putni analīzēm, izpildīja ātri
Valsts policijai pretenziju pret medību dalībniekiem nebija
Atšķirībā noieprēkšējā gada netika fiksēti "Kriminālie" putni t.i. nomedītie putni kuriem nau izaugušas spalvas kuras nodrošina lidošanu,dūkuri un citi aizsargājamie putni
No laivu bāzes DALDERI ūdensputnu medību sezonu atklāja 68 mednieki.
bet kopsummā šogad pīļu ir daudz vairāk nekā iepriekšējos gadus :) Tas priekš. Un vēl ir redzēts ļoti daudz ģimeņu kuras vēl pat nedomāja lidot, tika pasargātas, var būt nākamedēļ jau celsies spārnos :)
Nu bet 1 pīli jau izdevās dabūt...:)
Man atklāties sanāca vakar - 3 ir. :)
šīs sezonas dīvainība-labāk veicās Babītes ez. nezinātājiem
Medību uzraugošais ornitologs savu "plānu"t.i. 30 ūdens putni analīzēm, izpildīja ātri
Valsts policijai pretenziju pret medību dalībniekiem nebija
Atšķirībā noieprēkšējā gada netika fiksēti "Kriminālie" putni t.i. nomedītie putni kuriem nau izaugušas spalvas kuras nodrošina lidošanu,dūkuri un citi aizsargājamie putni
No laivu bāzes DALDERI ūdensputnu medību sezonu atklāja 68 mednieki.