Aprīkojums: Tikka T3 300 WinMag, SAKO 75 .308 win,Iz-27 12.kal
Medību trofejas: 2
23.08.2011. 09:46
Esmu T3 Lite cal.300Winmag lietotājs. Jau 3 sezonas, nekādu problēmu. Sintētiskā laide tiešām ir super, mūsu klimatiskajos apstākļos, kad vienas medību sezonas laikā ir gan lietus gan sniegs, gan temperatūras amplitūdas no -20 līdz +25, tāda laide strādā ļoti labi.
Aprīkojums: Verney - Carron (12/76), Tikka t3 (308 win)
Suņi: -
23.08.2011. 14:42
Man ir T3 Hunter 308win bez grauda ar koka laidni, dabā vēl smukāka kā Lijas i-neta veikalā. Ļoti viegls un skaists ierocis. Tikai hunters ar koku tev izmaksās 100 Ls dārgāk, es ar no sākuma gribēju t3 lite, bet kad veikalā aptaustiju tad pārdomāju. Uzmet vēl docter 3-12*56 un vairāk neko nevar vēlēties :)
Nu, protams :) laba manta, ko lai vēl saku. Kā ieraudzīju T3 Hunter - tā sapratu: "manējā". Man ir tieši tāda ar koka laidni un ja godīgi, cena ir ļoti laba. Es pirku pa 610 Ls.
Aprīkojums: iz 27em-m+aimpoint compML 2 ; cz 511 22LR; brovning bar boss 30-06+aimpoint compC3 ; tikka t3 lite stainless 30-06+ leupold vx III 3,5-10x50 (ilum.duplex) binoklis kahles 8x42 , leica geovid 8x56HD
Suņi: 4 vacu medibu terjeri ,
Medību trofejas: 19
25.08.2011. 10:42
Labs precizs instruments un ne ka lieka. Aizslega darbiba pludena. Pašam ir tikka t3 lite stainless 30-06+ leupold vx III 3,5-10x50 (ilum.duplex). Pilnigi apmierinats.
Man ir t3 ar plastikāta laidi un balto stobru.Precīzs un viegli kopjams darbarīks.Ar lamināta laidi ir nedaudz smagāka,ar koka-izskats labāks bet lietojot zaudē jaunas skaistumu.
Var būt tas ir vēl nomedīts treknajos gados. Pašam bija tā ka šāvu kroplīgu āzi, bet izrādījās ka perspektīvs. Novērtēt āzi var tad kad tu esi viņam blakus vai pie ļoti liela palielinājuma, bet kad tas atrodas kādi 150m tad noteikt perspektīvs vai nē pagrūti. Bet spriežot par šo āzi tad var būt ka jau savus zelta laikus ir nodzīvojis, jo purniņš ir viss pelēks. Un kakls ļoti resns izskatās. Mans viedoklis ka tas ir jau pēdjie labi raģi nākotnē būtu vēl švakāki.
Pašam bija tā ka šāvu kroplīgu āzi, bet izrādījās ka perspektīvs. Novērtēt āzi var tad kad tu esi viņam blakus vai pie ļoti liela palielinājuma, bet kad tas atrodas kādi 150m tad noteikt perspektīvs vai nē pagrūti.
Bet spriežot par šo āzi tad var būt ka jau savus zelta laikus ir nodzīvojis, jo purniņš ir viss pelēks. Un kakls ļoti resns izskatās. Mans viedoklis ka tas ir jau pēdjie labi raģi nākotnē būtu vēl švakāki.