Manuprāt! Vajag pīļu mānekļus un svilpes, ar kurām ir jāmāk *(jāmācās) strādāt! Visu var iegādāties internetā vai mūsu veikalos! Ebay utt arī ļoti labi un ātri sūta! Mēs sūtījām pīļu mānekļus no Frankonia, pa 2,5Ls/gab! Var iegādāties arī LV, sākot no 4,5Ls/ģab!
Ir man saglabājušies pīļu mānekļi no vectēva krājumiem. Tām esmu piesējis kaprona auklā atsvaru, lai straumes un viļņi neaiznes tos mānekļus prom. Dotajā brīdī lietoju "Hubertus" taurīti. Mānekļi kopā ar tauri strādā ļoti labi! Neērti ir ieiet ūdenstilpņē ar ieroci, munīciju un somu, kurā ir salikti mānekļi!
Slēpts
01.09.2011. 14:44
nu Deeks Decoys maneklus visus 12 var salikt pa kabatam, vietu aiznem dikti maz ;) svilpes visas daudz maz skan un ir regulejamas, jaiemacas tik pareizi iepust. iesakumam un ari vieglak bus iepust svilpes ar dubulto meliti(double reed), bet vairak variet ar skanu vares ar vienu meliti
Vajag pīļu mānekļus un svilpes, ar kurām ir jāmāk *(jāmācās) strādāt!
Visu var iegādāties internetā vai mūsu veikalos! Ebay utt arī ļoti labi un ātri sūta!
Mēs sūtījām pīļu mānekļus no Frankonia, pa 2,5Ls/gab! Var iegādāties arī LV, sākot no 4,5Ls/ģab!
Tām esmu piesējis kaprona auklā atsvaru, lai straumes un viļņi neaiznes tos mānekļus prom.
Dotajā brīdī lietoju "Hubertus" taurīti. Mānekļi kopā ar tauri strādā ļoti labi!
Neērti ir ieiet ūdenstilpņē ar ieroci, munīciju un somu, kurā ir salikti mānekļi!
svilpes visas daudz maz skan un ir regulejamas, jaiemacas tik pareizi iepust. iesakumam un ari vieglak bus iepust svilpes ar dubulto meliti(double reed), bet vairak variet ar skanu vares ar vienu meliti