Man arī gadījās palūkoties-likās pat ļoti,ļoti labs.Zināms tikai tas,ka ražojuši krievi armijas vajadzībām. Vēl tada mistiska ekstra-nav asuma regulēšanas pogas,liec pie acīm kā gribi-attēls vienmēr precīzs un ass. Cik tāds varētu maksāt un kur tādu iespējams iegādāties?Varbūt kāds links pieejams,jo Guglestante pēc vaicājuma "husein" (ar vai bez optic vai binoculars)izmet vienalga augstāk minēto personāžu.
..un tagad Regro gāž apkārt, šie jau domā par otras līnijas ievilkšanu, lai atbildētu uz zvaniem! Bet mani arī ieinteresēja - cik tad ir tas aptuvenais cipars un kur Latvijā tos tirgo, vai arī tikai ebrey.com?
Man tāds ir lietošanā gadus 3vai 4 .Ļoti labs.Vienīgi pasmags un paliels.Priekš sēdēšanas tornī ideāls.Gaismas spēja neatpaliek no smalkajām optikām neskatoties uz lēcas diametru 40 ar kaut ko. Pirku zem letes Vinārā pa 140 LS.Pirms pāris gadiem kaut kur Rīgas bodēs manīju pa LS 300- 400.Viena "Žagata" pačukstēja, ka Baltkrievijā ,kur viņus arī itkā taisot, cipars esot ap USD 200.
Bet mani arī ieinteresēja - cik tad ir tas aptuvenais cipars un kur Latvijā tos tirgo, vai arī tikai ebrey.com?
Dzidrums patika,cena 340Ls.