Apstrādā torņus ar medu, saka ka palīdz :D Bet ja nopietni tad pirmo reizi dzirdu ka irši apēd torņus, jūs ko tur viņus nebarojat :) Pajautā var būt kādā vetaptiekā vai kaut kam kas ir at to saistīts var būt ir kādas zāles vai viela kas atbaida tos monstrikus :) Šogad vairākas paziņas jau ir sakoduši šie kustoņi :(
Aprīkojums: Toz 34EP;Savage 14 euro classic 308win
Suņi: nav
05.09.2011. 15:29
Man arī bija saskarsme ar iršu uzbrukumu tornī, bet tas bija vasaras sākumā- nebija vēl pat īsti visi izšķīlušies-viens pusaudzis pat pamanījās man iedzelt. Es šos radījumus iznīcināju ar dihlafosu. Esmu dzirdējis,ka tie labi sprākst no deca (kukaiņu inde).
Uzvelc biezākas drēbes,galva cepuri ar tīkliņu ko velc uz gaides medībām un tad no kāda jadabu ja pašam nav metinataja cimdi un uz priekšu.Vispirms saspied pūzni un pārejas tā kā knauļus nnoķer.Adrenalina deva bus lielaka neka vienkarši sežot tornī!Pac ta esmu darījis.
ar skrotim uzrauj paris reizes pa pūsni.... :D Taču kobra ļoti labi viņus nomierina.
Slēpts
05.09.2011. 18:05
nav gan tik momentāls risinājums-es esmu lielu pūzni iznīcinājis ar gaiseni.Kā tie nosēžas lai līstu iekšā tā ar gaiseni plaukts un gatavs.Pāris vakaros visus lidotgribētājus apšāvu.Tad pūznī bija palikusi tikai pati pēdējā irsene.to nositu ar sišanu.
Slēpts
05.09.2011. 20:31
veikalos ir dabonams speciāla inde tiem velliem, kas domāta pūst uz pūzni un pēc 24h tur visi ir kaput arī tie kas atlido vēlāk ;) uz bundžas rakstīts, ka var pat aizpūst 5 m, bet pats esmu pūtis 3 metros un var normāli nopūst
Nu man sanāca ar viņiem pagājušo gadu saskarties. Kā iekāpu tornī, tā trīs gabali galvā iekoda. Bet neko-nakti pamocījos un nekāda vaina. Dabūju ārā tikai ar Deci. Šnepju skrotis nepalīdzēja- pūznis nogāzās uz grīdas, bet pēc nedēļas turpat pa grīdu dzīvojās.
Bet ja nopietni tad pirmo reizi dzirdu ka irši apēd torņus, jūs ko tur viņus nebarojat :) Pajautā var būt kādā vetaptiekā vai kaut kam kas ir at to saistīts var būt ir kādas zāles vai viela kas atbaida tos monstrikus :)
Šogad vairākas paziņas jau ir sakoduši šie kustoņi :(