Vēlos uzzināt vienu lietu.Es septembra sākumā novācu kukurūzu vienu daļu atliku ziemai,bet pārējo nolēmu aizvest uz lauka,kur bija nikulti graudi.Tad nu es aizveduto kukurūzu,tā kā es mācos tālāk no mājām katru dienu nesanāk pārbaudīt kukurūzu.Bet jau otro sesdienu ejot pārbaudīt vāles man sanāk vilties,ka apkārt cūkas staigā,bet kukurūzā nelien.Varbūt kāds var paskaidrot kāpec tā?
Interesē kā kolēģiem veicās ar cūku medīšanu kukurūzā. Ja lauks apsēts līdz mežam,nav nekādu iespēju. Var tikai baudīt audio versiju! :)
Slēpts
31.08.2012. 12:06
Medniekiem un lauksaimniekiem labi sadarbojoties, parasti atstāj joslu neapsētu, lai ir kur gan ar tehniku pārvietoties, gan pavaktēt. Man pagaidām nav veicies - ne dzirdēt ne redzēt, bet ņemot vērā nokultos kviešu, rapšu laukus, kukurūza atkal būs postījumu objekts.
Alvi, kļūdu Tu jau pieļāvi ka kukurūzu novāci septembra sākumā, viņa varēja augt līdz pirmajām salnām tad būtu pilnibā nogatavojusies .Un kad uz laukiem sāks trūkt baribas sāks ari tavu kukurūzu ēst.
Pagaidām paisona pietiek, gan zīles, āboli, gan kartupeļi, gan arī visādi tārpiņu kukaiņi, augu saknes kā arī slikti nokulti graudi :)
Ja lauks apsēts līdz mežam,nav nekādu iespēju. Var tikai baudīt audio versiju! :)
Man pagaidām nav veicies - ne dzirdēt ne redzēt, bet ņemot vērā nokultos kviešu, rapšu laukus, kukurūza atkal būs postījumu objekts.
Nāk jau regulāri?