Ja jaunais mednieks nomedii savu pirmo aaziitiun pieredze veel nav ar teiem papiiriem-var bik klluudiities ierakstos-un paarbaudes laikaa taas var trakteetas kaa malumediibas-un tad tik saaksies valstij nodariito kaiteejuma apreekkinaassana un par buku var noraut paaris simtus kaa nemetas....Tagat Airboltic nodara valstij miljoniem ls zaudeejumus ar saviem pekstinniem reisu atcelssanaa-finaalaa mees no nodokllmaksaataaj naudas veel vilksim aaraa ssos no bankrota....Arii man ir naacies maksaat par valstij nodariitajiem kaiteejumiem mediibaas -vareeja trakteet gan taa gan taa mnu es maksaaju..Varbuut ne par teemu bik bet kaitina visa taa sodu politika-mednieks par katru savu kluudu atbild par pilnu programmu-bet te.....
Mans čoms āzim norādīja svaru par mazu, samaksāja.
Nu ja! Pa lielam atļaujā ir obligāti jābūt ierkastītam nomedīšanas datumam + tas pats atskaitē (+atļaujas Nr.) un parakstiem saliktiem... Pārējais ir pēcāk aizpildāms, jo kuram ir mežā līdzi svari vai mērlenta, lai izmērtību pieņemsim ragu garumu!!!
Tad katrs nēsāsim uz medībām svarus, mērlentu, un citus nepieciešamos pribambasus :) Savādāk štrāpe garantēta :) Interesanti kā uz vietas noteikt tieši cik sver kuilis, alnis, staltais :)
Tur tak ir ailes ar svariem,no-līdz,un vieta kur ierakstīt precīzo svaru(ja ir svari),turklāt uz vietas aizpilda būtiskāko,ko, ,kad ,dzimums,vecums,kas šāva,kas vadīja,paraksti un atzīmes un šēnes numuri medību pārskatā.Drīzāk neaizpildīji uz vietas.
Man gan liekās, ka aizmirsa papīrus aizpildīt! Bik kļūda! :D
Lūduz precīzāk, kas netika aizpildīts, kā tā kļūda izpaudās? "loti interesanti!
Nu ja! Pa lielam atļaujā ir obligāti jābūt ierkastītam nomedīšanas datumam + tas pats atskaitē (+atļaujas Nr.) un parakstiem saliktiem... Pārējais ir pēcāk aizpildāms, jo kuram ir mežā līdzi svari vai mērlenta, lai izmērtību pieņemsim ragu garumu!!!