Baltos jau nav vērts aiztikt, tāpat nevarēs izvārīt.....Varbūt kādu vēl brūno ir vērts, ja tiešām nav ko ēst un gribas mīkstu cepeti. Tomēr gulbji izēd zāli no ūdenstilpnēm, skaisti izskatās. Un stārķi nodara daudz lielāku kaitējumu faunai.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
22.09.2011. 11:32
Juri.šinī gadījumā nav runa par to vajag vai nevajag medīt gulbjus.Runa ir par to ka zēnam liekas ka - MEDNIEKI MEDī(nošauj)pīļu medību laikā gulbjus... Man nākas regulāri sastapties ar šāda veida makšķerniekiem-klauniem vidēji gadā no ezera izstiepj man piederošā laivu bāzē 5 gulbjus praktiski visos gadījumos gulbja nāvē ir vainoti mednieki...pat tajā laikā kad nav ūdensputnu medību sezona.Vairāku gadu garumā esmu apskatījis 12 mirušus gulbjus makšķernieku-klaunu klātbūtnē... nevienam nav atrastas šāviena pēdas.
Cienījamais, tēmas autor! Pirms liec tēmu ar savu vai cita notikuma gaitas interpretāciju, noskaidro visu iespējamo informāciju. Bildē redzamais gulbis, iespējams, aizmidzis un miegā nomiris dabiskā nāvē. Par to liecina galva, kas aizbāzta aiz spārna.
Slēpts
22.09.2011. 14:41
Tādi makšķernieki-slepkavas jau nav retums.Ja redz beigtu putnu tad vainīgi mednieki,bet paši pavasaros gar dīķi kad izbradā pīļu ligzdas tad gan nebļaustās.Jo tās ir grūtāk pamanāmas.
Man nākas regulāri sastapties ar šāda veida makšķerniekiem-klauniem vidēji gadā no ezera izstiepj man piederošā laivu bāzē 5 gulbjus praktiski visos gadījumos gulbja nāvē ir vainoti mednieki...pat tajā laikā kad nav ūdensputnu medību sezona.Vairāku gadu garumā esmu apskatījis 12 mirušus gulbjus makšķernieku-klaunu klātbūtnē... nevienam nav atrastas šāviena pēdas.