Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
12.10.2011. 13:53
Ar šādiem vārdiem beidzās e pasts ko nupat saņēmu..
Es wird Zeit, dass die Hobbyjagd in Deutschland verboten wird Schusswaffen gehören nicht in die Hände von Freizeitjägern, die diese völlig unkontrolliert benutzen können. Es wird Zeit, dass die Hobbyjagd in Deutschland verboten wird! Repräsentative Umfragen der letzten Jahre zeigen: Zwei Drittel der Deutschen sind gegen die Hobbyjagd.
Tulkojuma tas būtu..
Ir laiks Vācijā pilnībā aizliegt medības kā Hobiju! Šaujamieroči nedrīgst būt mednieku rokās, kas tos lieto pilnībā nekontrolēti! Ir laiks Vācijā pilnībā aizliegt medības kā Hobiju! Reprezentatīvas aptaujas pēdējos gados liecina: Divas trešdaļas vāciešu saka nē medībām.
Un tā Vācijā ir vesela nopietna kustība, ar nopietniem ziedojumiem un pasākumu plānu!!! Skatiet viņu majas lapu http://www.abschaffung-der-jag... Tā ne tuvu nav nekāda margināla maza grupiņa, bet gan nopietna kustība!!!!! Un tajā pašā laika Vācijā meža cūku savairošanās ir likusi paaugstināt limitu no ~230000 līdz pāri par ~600000 gadā!!!! Lasot so visu es saprotu, ka mums vēl ir jābūt priecīgiem ka pie mums tikai dažs labs kādos interneta komentos pašļupst par slepkavām medniekiem, jo pie mums nav ORGANIZĒTAS antimednieku kustības!!!!
Slēpts
12.10.2011. 14:04
Nu un ko tad šāmie darītu pēc aizlieguma medīt , indētu vai tos lopiņus, vai varbūt ir doma būvēt gāzes kameras speciāli meža cūķiem.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
12.10.2011. 14:14
Zini Valerij! Viņiem uz to visu ir atbildes tajā mājas lapā... Un tava jautājuma atbilde ir daudzi pētījumi, kas apliecinot ka daba ir pašregulējošs mehānisms!!! Palasi, palasi, tur ir ļoti rūpīgi un daudz pastrādats!!! Tas nav tik vienkārši: mēs esam pret, jo viņi ir smukiņi un pūkaini!!! Tur ir veikts nopietns darbs un acīmredzot ieguldīta arī nopietna nauda! Katrā ziņā ja mums būtu kaut puse tās naudas kas tur ielikta, mēs visiem Latvijas medniekiem izdotu un uzdāvinātu pilnīgi jaunu izdevumu "Latvijas medību enciklopēdija".... VNK gribēju vērst kolēģu uzmanību uz globālām tendencēm, kas vēl līdz mums nav atnākušas, bet...
Nauda un emocijas var izdarīt ĻOTI lielus s...us! Kas pie mums notiek ar vēžiem, piemēram, nedrīkst, nedrīkst un vēlreiz nedrīkst ķert, tad, kad atjēdzas, ka nu varētu, viņi( vēži) ir tik daudz jau savairojušīes, ka vienkārši apsprāgst ar mēri, tāpat mežā, iespējams, varēsim ostīt sprāgoņas ik pēc 50m, bet to jau neodīs tie idiņi, kas sēž augstu un tālu no meža!
Medību stāžs: No 1992. dzinējos, mednieks no 1996.
Aprīkojums: IŽ-27E; Merkel KR-1 308WIN Doctor 3-12*56 ;Blaser R93 Professional Success 308 Win ar Swarovski Habitcht 6-24*50; TIKKA T3 22-250 Vixen 5-20*50
Suņi: šobrīd nav
Medību trofejas: 8
12.10.2011. 16:01
Patīk man palasīt "Copes lietas", kaut copēšanai laika neatliek un pēdējā numurā ir labs raksts par makšķernieku kreņķiem - ļoti aktīvi tiek popularizēts *ķer un atlaid* princips un visi pārējie tiek uzskatīti par gaļiniekiem, kaut vai tu paņem tikai vakariņu tiesai. Īsumā labi tiem apvainotājiem nebūs nekad- ja ķer priekš ēšanas, nav labi vieniem, ja ķer un atlaid, tad gūsti labumu no mazāku radību(zivju) mocīšanas un nav labi citiem. Tas pats mums - ja zvēri posta laukus, nav labi vieniem, ja tu priecīgs par gūto medījumu, nav labi citiem- tulkojot bagāto krievu valodu - " kur( uz ko ) tā pasaule ripo?
###daba ir pašregulējošs mehānisms### 110% taisnība! Pēc kāda laika iestājas kaut kāds dabīgais līdzsvars. Tikai jautājums kāds? Labs vai nelabs? Patīkams vai nepatīkams? Man kaimiņš 6 gadus nekopj savu dārzu. Skats ir tāds pats kā Usmas ezera Moricsalā. Ja bebriem ļaus vairoties būs viens līdzsvars, ja iznīdēs būs cits līdzsvars. Tie jēdzieni daba, dabīgs, pašregulēšanās ir līdzīgi pr@z@rvat%vam - katrs var staipīt pēc vajadzības.
Schusswaffen gehören nicht in die Hände von Freizeitjägern, die diese völlig unkontrolliert benutzen können. Es wird Zeit, dass die Hobbyjagd in Deutschland verboten wird! Repräsentative Umfragen der letzten Jahre zeigen: Zwei Drittel der Deutschen sind gegen die Hobbyjagd.
Un tā Vācijā ir vesela nopietna kustība, ar nopietniem ziedojumiem un pasākumu plānu!!! Skatiet viņu majas lapu http://www.abschaffung-der-jag... Tā ne tuvu nav nekāda margināla maza grupiņa, bet gan nopietna kustība!!!!!
Un tajā pašā laika Vācijā meža cūku savairošanās ir likusi paaugstināt limitu no ~230000 līdz pāri par ~600000 gadā!!!!
Lasot so visu es saprotu, ka mums vēl ir jābūt priecīgiem ka pie mums tikai dažs labs kādos interneta komentos pašļupst par slepkavām medniekiem, jo pie mums nav ORGANIZĒTAS antimednieku kustības!!!!
VNK gribēju vērst kolēģu uzmanību uz globālām tendencēm, kas vēl līdz mums nav atnākušas, bet...
Un kad atnāks piemēram šie paši ģermāņi, pažvadzinās euro maišeli... tad saskries arī pašmāju aktīvisti! Mums jau tādi piemēri ir atliku likām..:(
110% taisnība! Pēc kāda laika iestājas kaut kāds dabīgais līdzsvars.
Tikai jautājums kāds? Labs vai nelabs? Patīkams vai nepatīkams?
Man kaimiņš 6 gadus nekopj savu dārzu.
Skats ir tāds pats kā Usmas ezera Moricsalā.
Ja bebriem ļaus vairoties būs viens līdzsvars, ja iznīdēs būs cits līdzsvars.
Tie jēdzieni daba, dabīgs, pašregulēšanās ir līdzīgi pr@z@rvat%vam - katrs var staipīt pēc vajadzības.