Ivo, pieņemu ka viņš bija domājis tautā saukto šnelleri, daļai kloķeņu pabīdod gaili uz priekšu tas tiek uzstādīts un lai izšautu nav jānospiež mēlīte līdz galam, bet principā tikai jāpieskaras. Tas ir domāts, lai spiežot mēlīti nenorautu šāvienu. Nezinu, kāds ir tas autora sauktais Browning, bet nevienam pusautomātam neko tādu nēesmu redzējis.
Slēpts
16.10.2011. 23:23
Lai gailis būtu mīksts, tad armijā lietoja ja nemaldos bromu :D.
Nu ko Jūs visi knābjat,bērns sācis interesēties par ieročiem varbūt arī medībām,pat profilu vēl nemāk normāli noformēt.Laikam jāiepazīstina ar tanti Googli(e),viņa daudz ko zina!:(:D
Labdien Uldi. Pastāsti lūdzu sīkāk par to broma lietošanu, lai mīkstinātu gaiļa nospiešanu. Varbūt kāds no kolēģiem kaut ko par to zina. Problēma ir tāda, ka man ir KO karabīne ar samērā cietu gaili. Cik jau var tad ar eļļošanu ir izdarīts viss iespējamais. Ķerties klāt vīlei pagaidām atturos. Bet broms man ir jaunums. Varbūt tagad ir kādas teflona ziedes priekš šādas štelles? Kolēģi, gaidu Jūsu ieteikumus un padomus.
P.S. Kur tādi klauni rodas...
Nezinu, kāds ir tas autora sauktais Browning, bet nevienam pusautomātam neko tādu nēesmu redzējis.
Pastāsti lūdzu sīkāk par to broma lietošanu, lai mīkstinātu gaiļa nospiešanu.
Varbūt kāds no kolēģiem kaut ko par to zina. Problēma ir tāda, ka man ir KO karabīne ar samērā cietu gaili. Cik jau var tad ar eļļošanu ir izdarīts viss iespējamais. Ķerties klāt vīlei pagaidām atturos. Bet broms man ir jaunums. Varbūt tagad ir kādas teflona ziedes priekš šādas štelles? Kolēģi, gaidu Jūsu ieteikumus un padomus.