Nu, skaties pats, bet, kad es pirku savu pirmo divstobreni, tad man teica tā - obligāti izšauj, ja abus stobrus no 30m dabūsi A4 lapā, tad var pirkt!:) Kā var nepiedāvāt izšaut??? Kas tas par veikalu ir?
Vot nesaprotu ... kāpēc man kā pārdevējam būtu jādod izšaut kaut kādam līkrocim ... gribi pērc - negribi nepērc ... nopirksi pēc tam varēsi iet un trennēties šautuvē šaut ... Tikpat labi pirms pērc prezervatīvu - palūdz lai iedo piemērīt - "A ja nu caurs un neder" ... Pilnīgs bezsakars ka 1/2 plintes ir šķības , stobri līki utt ... šaut iemācaties ... nevis tikai maciņau atvērt un domāt "Ka nu tik tagad viss kritīs kas no meža iznāks" ....
Slēpts
05.11.2011. 19:59
Un kad potenciālais pircējs būs iemācījies šaut - godājamais un visu zinošais pārdevējs iedos pirms pirkšanas izšaut? :D
Slēpts
05.11.2011. 21:50
Kā tad iedos :))) Zinu tik divas bodes ar šautuvi blakus, nē tomēr trīs kurās varētu izšaut. Talsus šoreiz izlaižu ļoti niecīgās divstobreņu izvēles dēļ - vieni austrumi. Un ja cienītais tirgotājs ir pārliecināts par savu preci problēmai nevajadzētu būt, rādam iegādes atļauju+naudu un šaujam. Divstobreni ņemtu tik uz šādiem noteikumiem. SILMA - cik skatīta vizuāli savas cenas vērta, tik kam medību plintei tā platā tēmēšanas planka?
Slēpts
06.11.2011. 15:32
Mans teksts bij ar ironijas pieskaņu kā atbilde augstprātīgam viedoklim ( -> visu zinu, visu māku, visi pārējie loh* ) :) Un diemžēl tādi reizēm arī strādā veikalā...
Slēpts
06.11.2011. 19:06
lietots vairs vairs nav jauns :D un cik gan liela ir iespējamība, ka paņemtās lodes patiks attiecīgajam stobram/čokiem un izšaus labi/slikti?
Tikpat labi pirms pērc prezervatīvu - palūdz lai iedo piemērīt - "A ja nu caurs un neder" ...
Pilnīgs bezsakars ka 1/2 plintes ir šķības , stobri līki utt ... šaut iemācaties ... nevis tikai maciņau atvērt un domāt "Ka nu tik tagad viss kritīs kas no meža iznāks" ....
SILMA - cik skatīta vizuāli savas cenas vērta, tik kam medību plintei tā platā tēmēšanas planka?