Šitai jaudu var tūnēt, kā gribas un vēl šo to. Stobrs viens no labākiem sērijveida. Bet tad vēl nāksies stipri piestrādāt, lai lodīti ievadošā aizslēga daļa nodrošina blīvumu. Lodītes tad arī smagās. Tikai likumi jāievēro.
vai kaads var ieteikt kur var uztaisiit atsvaru shim modelim un kaa vispaar PCP vispaar ir kaada reaala jeega no vinna vai tos visi liek tikai smukumam ;)
Vācu barakudas ir labas lodītes un čehu JSB jaudīgām gaisenēm. Arī trokšņa slāpētājus neliek tikai smukumam - noņems 2/3 no samērā skaļā jaudīgas gaisenes trokšņa.
Jā es arī visu laiku šauju ar šiem diviem ražotājiem, vienkārši pēdējā laikā visi sākuši reklamēt nevis svina lodes, bet aukšā redzamās PBL lodes gribēju uzināt kādas atsauksmes, bet laikam būs pašam jāpamēģina.
Juri tu mani nepareizi saprati, to ka klusinātājam ir nozīme es saprotu, bet vai atsvarus PCP šautenēm vispār ir jēga izmantot? vai visi, kas liek tad liek tikai klusinātājus?
Kad ceļ jaudu, tad mazinās trāpījumu blīvums. Bet to vairāk var uzlabot, pilnveidojot lodīti ievadošo aizslēga daļu. Man šķiet, ka atsvars jau ir pavisam mazo nianšu ķeršanai sportā. Jo pie tik mazas jaudas, kā gaisenēm, stobrs jau tik briesmīgi nepulsē.
es nemaz nepamēģināju kā šauj sāku ar izārdīšanu un pa jaunu salikšanu pa savai modei ;)