Sveiki mednieki un dabas draugi! Gribēju Jums lūgt mazu palīdzību. Vai Jūs varētu izpildīt īsu aptauju par mums mīļu tēmu, medībām? Aptaujas rezultāti tiks izmantoti manā vidusskolas pētnieciskajā darbā. Medniekus, kas labprāt to aizpildītu, lūdzu atsūtīt man uz e-pastu (dzinejsss@inbox.lv) vēstuli ar vēlamo aptaujas saņemšanas veidu. Ir iespēja izsūtīt uz Jūsu e-pastu vai pa pastu. Aptaujā iegūtie dati būs anonīmi. Visus jautājumus, kas Jums radušies, lūdzu, rakstiet kā komentārus. Paldies jau iepriekš! Ne pūkas, ne spalvas!
Edgar par tiem zābakiem ir tā ka jauni zābaki dažreiz labik ka sezonu nokalpo pie intensīvām medībām. Te uz cirsmām saplēs to, te plēšoties pāri aizaugušiem krūmiem ar kazenēm vai avenājiem ar saplēs zābaku augšējo daļu. Man ilgāk par vienu medību sezonu zābaki nespēj kalpot. Katru gadu pienākas pirkt jaunus :(
Atkal, kaut kas no pasakas, kuram tad vajag to aptauju MUMS, vai??? Autors pats piestrādā, izveido linku vai kā citādi, un tad mēs te aizpildīsim, bet tagad ņemties sūtīt pastu, gaidīt atbildi, nu kaut kā galīgi nekorekti no jaunā censoņa. Vot nepatīk šī tendence, kaut ko grib, kaut ko vajag, bet piestrādāt galīgi negrib, te pat var katram jau privāti atsūtīt?
tos datus vajag man! lai pabeigtu jau augstāk minētajā pētnieciskajā darbā. Zābaku plīšana nav nelaimes gadījums! un tuvākajā laikā būs arī aptauju ko varēs pildīt internetā! Tēma kā jau teicu ir "Nelaimes gadījumi Medībās"
Vidar, - neņem galvā tos pukstētājus. Tev uz privato aizrakstīju savu e-meilu. Kā teica Edgars Liepiņš: "Vajag tik rakt!" un man prieks, ka tu "roc". Galvenais - neapstājies un iepazīstini mūs ar sava darba rezultātiem. Lai veicas!
Gribēju Jums lūgt mazu palīdzību.
Vai Jūs varētu izpildīt īsu aptauju par mums mīļu tēmu, medībām?
Aptaujas rezultāti tiks izmantoti manā vidusskolas pētnieciskajā darbā. Medniekus, kas labprāt to aizpildītu, lūdzu atsūtīt man uz e-pastu (dzinejsss@inbox.lv) vēstuli ar vēlamo aptaujas saņemšanas veidu. Ir iespēja izsūtīt uz Jūsu e-pastu vai pa pastu.
Aptaujā iegūtie dati būs anonīmi.
Visus jautājumus, kas Jums radušies, lūdzu, rakstiet kā komentārus.
Paldies jau iepriekš!
Ne pūkas, ne spalvas!
lai pabeigtu jau augstāk minētajā pētnieciskajā darbā.
Zābaku plīšana nav nelaimes gadījums!
un tuvākajā laikā būs arī aptauju ko varēs pildīt internetā!
Tēma kā jau teicu ir "Nelaimes gadījumi Medībās"
Ps. Piedod ja vari,bet tēma un tās noformulējums to prasīja.