Pāris dienas atpakaļ Jahtijaht Pro nomontēju no stobra, lai tas tur vairs nekad neatgrieztos. Punkta regulēšanas mehānismā tiek ūdens un gruži - normāli piešaut , bez tēmekļa izjaukšanas un iztīrīšanas, nebija iespējams. Tāds tēmeklis, par kuru nevaru būt pārliecināts, man nav vajadzīgs. Šāds tēmeklis labs būs tikai pasīvam medniekam, kam ierocis vienmēr būs sausumā un tīrs. Aktīvam medniekam tas neder. Kā jau visa jahtijaht produkcija - lēta, bet kvalitāte švaka. Vienīgi plīša jaciņas man patīk - siltas, vēju aiztur... :)
Piekrītu Jurim,šie abi ir vēl saprātīgās cenās,ir arī ceisa ražojums,tas būs vēl kodīgāks.Var jau likt arī Hakko,tikai punkts kādos 40 metros nosegs puscūku,nu apmēram.Turklāt garantijas nekādas,tāda sajūta ka tiek ražoti priekš gaisenēm.Tam Jahti jagdam,ar laiku sāk kustēties markas pārslēdzējs un līdz ar to lēkā punkts.
Pērkot tos aimpointus, jau var pats izvēlēties, cik moa lielu punktu grib. Četri moa būs liels un bisei tuviem šāvieniem. Trīs moa - bisei, kas tālāk mīl šaut un precīzāk. Divi moa - manuprāt ideālais dzinējmedībām uz spicā un labas bises, arī gaidi var pieķert klāt tuvākos attālumos. Viens moa - ļoti precīzs un mazs, bet saulainā dienā grūti redzams. Vairāk der krēslā šaut un precīzi. Savukārt eotecham pat var būt N.V. comparible punkts. Tas ir tas punkts, ko Aleksandrs no Latgales gribēja ieraudzīt ar nakts monokulāru. Par ceisa punktu neko labu pateikt nevaru. Hakko, kā Dzintars saka - der tikai zvirbuļus šaudīt uz sūdīgas masenes. Un ta vēl pats var izregulēties. Pārējie lētie ir līdzīgi. Pat Docter ir mocīts bez redzamiem un paliekošiem panākumiem.
http://www.ss.lv/msg/lv/entert... Lietoju no šā vīriņa nopirkto kalimatoru(to kas kreisajā augšējā stūrī) jau ~1,5g. Pagaidām esu apmierināts. Ieslēdzas tiko noņem vāciņu,spilgtums regulējas atkarībā no gaismas daudzuma.Punktiņš maziņš un pats kalimātors arī. Tiem Jahti jaht ar kuriem es esu saskāries ir viens liels mīnus-regulēšanas skrūvēm otrā pusē ir atsperes,kas notur tēmekli piespiestu pie skrūves. Tiklīdz skrūve ir paķepusi,netīra vai aprūsējusi,tā pie mazākā piesitiena tēmeklis izmaina savu stāvokli un atsperes nespēj atspiest atpakaļ. Citas fiksācijas diemžēl tur nav. Manam kalimātoram ir divas regulēšanas skrūves un divas fiksācijas skrūves. Liekas ka, šis kalimātors bija ķīniešu analogs kādam no lielajiem brendiem. :)
Slēpts
21.11.2011. 16:37
Un kāda jēga pirkt ss-ā ar apšaubāmu garantiju ja veikalā līdzīgu Delta punktu var pat lētāk nopirkt.
Slēpts
21.11.2011. 18:01
Es ar paņēmu no tā paša no kā Edgars MMK sarkano punktu kas ir aukšējā labajā stūrī.Punkts ir 1 moa un strādā superīgi.Pirms tam man bija truba.Salīdzinājumā man labāk patīk ekrāns. Tas kas ir Edgaram man nepatika jo krēslā ir pārāk spilgts,vakarā uz gaidi neko nevar redzēt(mans viedoklis)
Māri Medniek,cik ilga laika posmā tev sākās problēmas? Es pats iegādajos vasaras vidū un es sevi nenosaukšu par pasīvu mednieku.Mežā es pavadu ļoti daudz laika.Pēc medibām es vienmēr apslauku bisi un punktu.Bet estagad domāju,ka man arī varētu piemeklēt tada problēma.Un kā ir ar garantīju šada situācija??? Manam Jahti Jaht PRO ir 5.gadu garantīja. Uz doto mirkli man šis punkts ļoti patīk,kamer nav sākušas kādas problēmas...
Lietoju no šā vīriņa nopirkto kalimatoru(to kas kreisajā augšējā stūrī) jau ~1,5g. Pagaidām esu apmierināts.
Ieslēdzas tiko noņem vāciņu,spilgtums regulējas atkarībā no gaismas daudzuma.Punktiņš maziņš un pats kalimātors arī.
Tiem Jahti jaht ar kuriem es esu saskāries ir viens liels mīnus-regulēšanas skrūvēm otrā pusē ir atsperes,kas notur tēmekli piespiestu pie skrūves. Tiklīdz skrūve ir paķepusi,netīra vai aprūsējusi,tā pie mazākā piesitiena tēmeklis izmaina savu stāvokli un atsperes nespēj atspiest atpakaļ. Citas fiksācijas diemžēl tur nav.
Manam kalimātoram ir divas regulēšanas skrūves un divas fiksācijas skrūves. Liekas ka, šis kalimātors bija ķīniešu analogs kādam no lielajiem brendiem. :)
Tas kas ir Edgaram man nepatika jo krēslā ir pārāk spilgts,vakarā uz gaidi neko nevar redzēt(mans viedoklis)
Es pats iegādajos vasaras vidū un es sevi nenosaukšu par pasīvu mednieku.Mežā es pavadu ļoti daudz laika.Pēc medibām es vienmēr apslauku bisi un punktu.Bet estagad domāju,ka man arī varētu piemeklēt tada problēma.Un kā ir ar garantīju šada situācija??? Manam Jahti Jaht PRO ir 5.gadu garantīja.
Uz doto mirkli man šis punkts ļoti patīk,kamer nav sākušas kādas problēmas...