Iespējams, pienācīgi neizmantoju izslavētās aļņa lūpu garšas īpašības, taču mēs vāram to galertā kopā ar pārējām galvas frakcijām. Garšo kapitāli, tikai nevajag skopoties ar ķiplociņu.
Domāju, nekāda vaina nevarētu būt arī kaunuma lūpām, Andi - to baudīšana svaigā veidā ar sāli un pipariņiem pat varētu pretendēt uz jauno mednieku pārbaudījumu vācelīti.
Pēteri gribētos redzēt kā tu to darīsi :) Bet pēc idejas pašas aļņa lūpas ir gardas, tikai nevajag kā mūsu viens kolēģis uz gāzes plīts apdedzināja tās un tad noņēma ādu, rezultātā garšoja nedaudz ar dedzinātu gumiju!!! Pie cita gan garšīgi sanāca. Kā jau minēja galvenais neskopoties ar piedevām.
Es gan gatavotu lidzigi ka meli. Notur 7-10 dienas sals/piparu/garsvielu trauka, bez udens, ledusskapi. Mazliet paradas tads divains aromats, bet tas nekas. Noskalo, vara 2-3 h. Tad lidzigi, ka meli, griez skeles, aplej ar buljonu (kam mazliet pievienots zelatins) un atstaj uz nakti. Pec tam ed, kamer vairs nav.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Bet pēc idejas pašas aļņa lūpas ir gardas, tikai nevajag kā mūsu viens kolēģis uz gāzes plīts apdedzināja tās un tad noņēma ādu, rezultātā garšoja nedaudz ar dedzinātu gumiju!!!
Pie cita gan garšīgi sanāca. Kā jau minēja galvenais neskopoties ar piedevām.