Šodien vārdadienu svin Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, rītdien - Sebastians, Konrāds, Sebastijans
toptitle

Forums

Tēmas nosaukums - Kā pagatavo aļņa lūpiņas?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 9 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 12.04.2013. 14:56

Pēteris Siliņš
Pēteris Siliņš
Pēdējo reizi manīts 2019-04-11 23:12
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību trofejas: 10
28.11.2011. 11:03
Iespējams, pienācīgi neizmantoju izslavētās aļņa lūpu garšas īpašības, taču mēs vāram to galertā kopā ar pārējām galvas frakcijām. Garšo kapitāli, tikai nevajag skopoties ar ķiplociņu.
Andis Anspoks
Andis Anspoks
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
28.11.2011. 11:43
:D skan jau nu... "aļņa lūpiņas"! Par kurām iet runa???
Pēteris Siliņš
Pēteris Siliņš
Pēdējo reizi manīts 2019-04-11 23:12
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību trofejas: 10
28.11.2011. 11:49
Domāju, nekāda vaina nevarētu būt arī kaunuma lūpām, Andi - to baudīšana svaigā veidā ar sāli un pipariņiem pat varētu pretendēt uz jauno mednieku pārbaudījumu vācelīti.
Edgars Kecs
Edgars Kecs
Pēdējo reizi manīts 2020-04-06 16:48
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
28.11.2011. 12:55
Pēteri gribētos redzēt kā tu to darīsi :)
Bet pēc idejas pašas aļņa lūpas ir gardas, tikai nevajag kā mūsu viens kolēģis uz gāzes plīts apdedzināja tās un tad noņēma ādu, rezultātā garšoja nedaudz ar dedzinātu gumiju!!!
Pie cita gan garšīgi sanāca. Kā jau minēja galvenais neskopoties ar piedevām.
Andris Bērziņš
Pēdējo reizi manīts 2013-03-19 20:42
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
28.11.2011. 21:31
Pēter-esi mēģinājis? :D
Guntis Veits
Guntis Veits
Pēdējo reizi manīts 2020-11-24 21:32
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Grobiņa
Medību stāžs: Kopš 2009
28.11.2011. 21:36
Vajag sagatavot ar garšvielām un kūpināt. Bon apetit!
Jānis Ģirnis
Jānis Ģirnis
Pēdējo reizi manīts 2019-03-03 23:21
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
28.11.2011. 22:11
Šamie gan katras receptes beigās piesauc vismaz pusstopu stiprā, bet šo to var palasīties: http://www.hunters.lv/forum/vi... ;)
Slēpts
03.12.2011. 22:51
Nu apkopojot visas receptes un ieteikumus sanāca tīri laba zacene !
Justs Dzedons
Pēdējo reizi manīts 2015-07-13 23:33
Lietotāja statuss: Vērotājs
20.12.2011. 23:35
Es gan gatavotu lidzigi ka meli. Notur 7-10 dienas sals/piparu/garsvielu trauka, bez udens, ledusskapi. Mazliet paradas tads divains aromats, bet tas nekas. Noskalo, vara 2-3 h. Tad lidzigi, ka meli, griez skeles, aplej ar buljonu (kam mazliet pievienots zelatins) un atstaj uz nakti. Pec tam ed, kamer vairs nav.
Kārlis Zīvārts
Kārlis Zīvārts
Pēdējo reizi manīts 2018-11-01 09:48
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Līgatnes meži
Medību stāžs: 12 gadi
Aprīkojums: Iž 27E 12kal; Merkel mod.30 12x2 - 7x57r; BK 3M 22Lr; Savage axis 308 win
Suņi: takšels
12.04.2013. 14:56
hjfkfhkr