Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
25.04.2008. 18:56
Ideāls ierocis maziem kustoņiem trenniņam un netīriem darbiņiem...
vakar piešāvu jauno optiku (orģinālais walther ķīķeris salūza-mēsls) no 50 metriem desmit šāvieni 90 punkti, visi aptuveni 3 cm aplī. uz simt metriem izkliede 5-6 cm.
medījumi 4 klejojoši suņi viens kaķis, divi bebri, viens buks, viens kaķis, kādas 5 pīles...
Vo vo - 10 gados iedots ierocis, 5 pīles (takš ne jau lidojumā šautas, vai ne), stāstos lasāmas vispār šausmu lietas - šaušana pa neskaidri redzamu mērķi (jenota vietā kaķis), nošauta aļņu govs, kaut gan pirms tam autors uzrakstījis, ka govi šaut nedrīkstot, pie trofeju bildēm kaut kas par promilēm utt...
Un šitā mēs publiskā vidē radam priekšstatu par sevi... :/
26.04.2008. 11:49
No 50 uz 100 metriem ar lēno (320 m/s) munīciju kritums ir kādi 15 cm. ar High welocity būs mazāk, bet peldošam bebram vai ondatrai ielikt galvā nav problēmu. Dabūt var gan Zommerā, Daugavgrīvenē, Ieročos...
tikai atceries ka ir pavisam divi modeļi un atšķirība ir stobru garumos, ja nemaldos 51 un 63 cm. Labāk ņem garāko. komplektācijā (šautuvei :))) ) iesaku zemstobra lāzeru. Cena garajam man liekas bija ap 460 LVL.
26.04.2008. 11:54
Arni! tu kad skaties filmu "Osobennostji russkoj ohoti vai ribalki" arī droši vien šausminies? Atceries to teicienu filmā (pie s gazom i bez gaza)- "da što vi poņimaj'te v voenno morskom jumore" ?
:)))))
26.04.2008. 12:13
Arni! Noskaidrojās ka tu esi patriots un principiāls cilvēks (google palīdzēja :)) ), tāpēc arī saprotu tavu "cieto un principiālo" nostāju.
Es arī tāds kādreiz biju sk foto.
Tagad es esmu savādāks, bet arī tas nav slikti, tas tikai padara šo pasauli krāsaināku...
vakar piešāvu jauno optiku (orģinālais walther ķīķeris salūza-mēsls) no 50 metriem desmit šāvieni 90 punkti, visi aptuveni 3 cm aplī. uz simt metriem izkliede 5-6 cm.
medījumi 4 klejojoši suņi viens kaķis, divi bebri, viens buks, viens kaķis, kādas 5 pīles...
Un šitā mēs publiskā vidē radam priekšstatu par sevi... :/
tikai atceries ka ir pavisam divi modeļi un atšķirība ir stobru garumos, ja nemaldos 51 un 63 cm. Labāk ņem garāko. komplektācijā (šautuvei :))) ) iesaku zemstobra lāzeru. Cena garajam man liekas bija ap 460 LVL.
:)))))
Es arī tāds kādreiz biju sk foto.
Tagad es esmu savādāks, bet arī tas nav slikti, tas tikai padara šo pasauli krāsaināku...