Kārtējā pilsēta, kur Huberts ar PM cīnīsies... Nez kuram labāk iet Saldū??? Hubertam: Plusos cena un apkalpošana PM: Plusos "kruķizna" un Blaser (kam interesē) kaut gan te daži, kas tirgu izpētījuši, saka, ka lētāk pasūtīt Blaseru vai aizbraukt pakaļ uz "ārzemēm"!
Vai tik Tev, Andi nav gadījies tikt pie kādām atlaidēm Hubertā? :) Otrajā punktā varētu Tev stipri iebilst, lai gan pārdevēju līmenis Hubertam Saldū ir stipri augstāks kā Jēkabpilī, tomēr PM vispārēji vairāk atbilst manai izpratnei par to kādam jābūt medīblietu veikalam, IMHO! Protams, konkurence starp veikalniekiem ir par labu pircējam, jo paaugstina pakalpojumu kvalitāti un samazina cenu, bet tas normālā tirgū, ne Latvijas :)
Vienalga kurš no šiem veikaliem būtu Valmierā. Abi normāli veikali. Sen kāds no šiem varēja ienākt Valmierā. Hobijs (Zelta Zivtiņa) tad varēs tirgot savas ļoti "lētās" mednieku preces kaut kur citur. Līdz šim tur neko jēdzīgu nevarēja nopirkt. Patronām uzcenojums ar labais bija, ka negribās nemaz iet iekša tai bodītē....
Kārli Ozol *(vai kas Tu esi), Esmu baudījis atlaides gan vienā, gan otrā! Pie tam vienāda apjoma! Bet PM esmu uzrāvies uz ne visai labu apkalpošanu un par tādu esmu dzirdējis arī no citiem! Biju Hubertā gan Jēkabpilī, gan Saldū, apkalpoja ļoti pieklājīgi un ļoti kvalitatīvi, kā arī tos, kas tur iegriezās pirms manis, kā arī kopā ar mani! Kārli Ozol, Tu vismaz būtu atklājies, savādāk ar anonīmo komunicēt tā neforši! Kā baznīcā uz grēksūdzi!
Sveiks, Andi!Būtu ļoti forši, ja precizētu, kā izpaudās Tevis vai Tavu paziņu ne visai labā apkalpošana PM, jo savādāk tikai tādas vispārējas frāzes...un pretrunas...atlaides baudi, bet apkalpo slikti..., savādāk piegriezies,ka divu gadu garumā savu žulti izgāz...
Teikšu tā - šajos veikalos viss ir OK - pasaka labdien, paspiež roku, pastāsta visu, ļauj apskatīt, paspaidīt, paraustīt utt. un ja esi labs klients iedod atlaidi - vēlpietam ar katru reizi lielāku! Takā viss OK! No šiem diviem veikaliem citiem būtu ko pamācīties!
Hubertam:
Plusos cena un apkalpošana
PM:
Plusos "kruķizna" un Blaser (kam interesē)
kaut gan te daži, kas tirgu izpētījuši, saka, ka lētāk pasūtīt Blaseru vai aizbraukt pakaļ uz "ārzemēm"!
Plusos cena un apkalpošana
Vai tik Tev, Andi nav gadījies tikt pie kādām atlaidēm Hubertā? :) Otrajā punktā varētu Tev stipri iebilst, lai gan pārdevēju līmenis Hubertam Saldū ir stipri augstāks kā Jēkabpilī, tomēr PM vispārēji vairāk atbilst manai izpratnei par to kādam jābūt medīblietu veikalam, IMHO!
Protams, konkurence starp veikalniekiem ir par labu pircējam, jo paaugstina pakalpojumu kvalitāti un samazina cenu, bet tas normālā tirgū, ne Latvijas :)
Hobijs (Zelta Zivtiņa) tad varēs tirgot savas ļoti "lētās" mednieku preces kaut kur citur. Līdz šim tur neko jēdzīgu nevarēja nopirkt. Patronām uzcenojums ar labais bija, ka negribās nemaz iet iekša tai bodītē....
Esmu baudījis atlaides gan vienā, gan otrā! Pie tam vienāda apjoma!
Bet PM esmu uzrāvies uz ne visai labu apkalpošanu un par tādu esmu dzirdējis arī no citiem!
Biju Hubertā gan Jēkabpilī, gan Saldū, apkalpoja ļoti pieklājīgi un ļoti kvalitatīvi, kā arī tos, kas tur iegriezās pirms manis, kā arī kopā ar mani!
Kārli Ozol, Tu vismaz būtu atklājies, savādāk ar anonīmo komunicēt tā neforši! Kā baznīcā uz grēksūdzi!