Sveiki varbūt kādam ir tāda pati interese kā man uzbūvēt ko līdzigu šim airgun??? Kopā vieglāk izdomāt ko ņemt par donoru ši projekta uzsākšanai varbūt ir citi varianti vai idejas kā labāk panākt efektīvu iznākumu, varbūt kadam ir pazīstams galdnieks kas var izvīlēt šādu laidni?
ar gaisa rezervuāru nebūtu problēma var uzvirpot jebkurš kvalificēts virpotājs un pils internets ar rasejumiem ko var iedot virpotājam vai tomēr pasūtit jau gatavu????
Tev laikam nav īsti skaidrs kas rakstīts "Ieroču un speciālo līdzekļu aprites likumā" Te ir tikai pāris punkti ko tu pārkāptu ja ko tādu būvētu pats: 8.6 10.4 10.3 12.1 44
kāpēc es gribu ko tādu uzsākt jo ziema ir gara un domāju ka paša spēkiem sanāks individual edition ;)un cena arī bus lētāk nekā nopirkt gatavu jau šādu, varbūt maldos????!!!!
bļin a vai tad nedrīkst pac būvēt pcp es nemaz nezināju hmmmmmm laikam tad būs jādomā kas cits gariem ziemas vakariem būs jagrezno eglite ģimenes lokā;)
Kopā vieglāk izdomāt ko ņemt par donoru ši projekta uzsākšanai varbūt ir citi varianti vai idejas kā labāk panākt efektīvu iznākumu, varbūt kadam ir pazīstams galdnieks kas var izvīlēt šādu laidni?
Te ir tikai pāris punkti ko tu pārkāptu ja ko tādu būvētu pats:
8.6
10.4
10.3
12.1
44
http://airgundevelopment.com/c...