Sveiki madnieki-lieta taada ka sso ieriiciiti jau labu laiku biju noskatiijies un biju noleemis vinnu nnemt-veikalos cena apm 220ls..EBAY-uzduuros ssai kamerai cena 170$-atsskkiriiba ir-man taads jautaajums ja pannemu no ebay man lmt karte vinnaa darbosies??Varbuut kaads ir nneemis no ebey var pastaastiit kas un kaa....Paldies....
man atveda tādu no ASV.Divus vakarus ar čomu pabūrāmies ap to kameru un pie dzīvības to dabūjām:)ir tur daži knifi,bet viss darbojās.-lai gan latviešu pārdevēji teica,ka iegrābšos....
Mnu tai SG580 ir ccetras versijas mnu vienu panneemu vai iistaa nezinu:HCO SCOUTGUARD SG580M CAMO INFRARED SCOUTING ... NEW ScoutGuard SG580M Trail Camera... ScoutGuard SG580M Cellular Game Camera NEW HCO SCOUTGUARD....es panneemu so-ScoutGuard SG580M Cellular Game Camera..Vinnai ir sms-mms un e-mail funkcijas..Varbuut kaadam jau vinna ir un var pastaastiit konkreetaak kautko par vinnu???Kaa darbojas un vai viiss ir taa kaa rakstiits-mnu man vinna atnaaks peec kaada laicinna jo ssodien tik pasuutiiju....
Manta laba,izņemot to,ka stiprā lietū iet ūdens iekšā,bet,ja rociņas ir-nohermetizēt var.SD kartē jāiekopē sokojošs teksts ; for SG550M MMS application [MMS Setting] URL=http://mmsc.monternet.com APN=cmwap IP=10.0.0.172 Port=80 Account= Password= [Address] PhoneNum1= PhoneNum2= PhoneNum3= PhoneNum4= Email1= Email2= Email3= Email4= (es lietoju o-karti-LMT,kamera gan vecāka-550 mod.)Ir 3 reizes smagi kritusi-un ne kāda vaina.Ja pirktu tagad-ņemtu ar iekšējo antēnu(dēļ transportēšanas.). Priekšapmaksas (o-karte) sākumā jāautorizē no telefona,ar kameru man tas neizdodas. Pults,ja piešaujas-ir OK,tikkai nepazaudēt-tad ir sū...i.Viņa noglabājas kameras iekšpusē uz reiz zem vāciņa. tel nr ieraksti savu nummuru,uz kuru ies mms.Man sūta arī uz mailu.Piepirku klāt mazu (8cm#6 cm#6cm) aķīti-ar vienu uzlādi-3 mēneši. It kā ir arī T2 iespējami iestatījumi,bet man nav aktuāli,jo med.teritorijā ir tikkai LMT pārklājums.
Paldies Jaani..Kad kamera atnaaks ielikssu foto-ja buus jautaajumi par uzstaaddiissanu cerams ka vareesi paliidzeet..:)Mnu kuru katru dienau vinnai jaabuut klaat....Es veel iisti nezinu kas tur komplektaa naaks.Kas tur veel ir vajadziigs???Taa metaala kastiite ir vajadziiga??Cik saprotu taa tiiri drossiibai ja??Varbuut vari pateikt ko veel vajag pasuutiit klaat???!!Mnu te nu bija uudensdrossa-vismaz aprakstaa taa bij rakstiits-taapeec jau labi ka var kaads pastaastiit kaa ir realitaatee-sarakstiit jau var velnvinzin ko.Paldies Jaani....
Iegādājos pašu reizīt kameru SG550M, bet ir aizķeršanās ar SD kartes nokonfigurēšanu MMS sūtīšanai (resp. URL; APN; IP; Port - līdzīgu kameru īpašnieki sapratīs par ko iet stāsts ;). Jāņa ieteiktie, gan arī dažādi citi SD kartē iekopējamie parametri tika izmēģināti, bet... kaut kas īsti nav kā vajag... Varbūt kāds var padalīties ar labu padomu? Būšu pateicīgs :) Var rakstīt privāti.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
NEW ScoutGuard SG580M Trail Camera... ScoutGuard SG580M Cellular Game Camera
NEW HCO SCOUTGUARD....es panneemu so-ScoutGuard SG580M Cellular Game Camera..Vinnai ir sms-mms un e-mail funkcijas..Varbuut kaadam jau vinna ir un var pastaastiit konkreetaak kautko par vinnu???Kaa darbojas un vai viiss ir taa kaa rakstiits-mnu man vinna atnaaks peec kaada laicinna jo ssodien tik pasuutiiju....
; for SG550M MMS application
[MMS Setting]
URL=http://mmsc.monternet.com
APN=cmwap
IP=10.0.0.172
Port=80
Account=
Password=
[Address]
PhoneNum1=
PhoneNum2=
PhoneNum3=
PhoneNum4=
Email1=
Email2=
Email3=
Email4=
(es lietoju o-karti-LMT,kamera gan vecāka-550 mod.)Ir 3 reizes smagi kritusi-un ne kāda vaina.Ja pirktu tagad-ņemtu ar iekšējo antēnu(dēļ transportēšanas.).
Priekšapmaksas (o-karte) sākumā jāautorizē no telefona,ar kameru man tas neizdodas.
Pults,ja piešaujas-ir OK,tikkai nepazaudēt-tad ir sū...i.Viņa noglabājas kameras iekšpusē uz reiz zem vāciņa.
tel nr ieraksti savu nummuru,uz kuru ies mms.Man sūta arī uz mailu.Piepirku klāt mazu (8cm#6 cm#6cm) aķīti-ar vienu uzlādi-3 mēneši.
It kā ir arī T2 iespējami iestatījumi,bet man nav aktuāli,jo med.teritorijā ir tikkai LMT pārklājums.
Vai vari atsūtīt precīzus parametrus SG550M
Jāņa ieteiktie, gan arī dažādi citi SD kartē iekopējamie parametri tika izmēģināti, bet... kaut kas īsti nav kā vajag...
Varbūt kāds var padalīties ar labu padomu? Būšu pateicīgs :) Var rakstīt privāti.