Jautājums pieredzējušiem zemūdens medniekiem. Vēlos iegādāties Hidrokostīmu zemūdens medībām(protams arī pārējo aprīkojumu), esmu pilnigs iesācējs, vienreiz esmu medījis. kādu izvēlēties 5mm vai 7mm? Ja gribās medīt gan pavasarī, gan vasarā, gan rudenī(vēlākā vai agrākā) un itkā divus hidrokostīmus pagaidām "nepavilkšu". kā labāk darīt? un kādi ir plusi un mīnusi gan vienam gan otram biezumam(5mm un 7mm). Protams tā saucamo "atkrituju poru". Ko vēl varat ietekt?
Ja gribi pavasarī un rudenī pilnīgi droši ka ņem 7mm, citādi trubu pārkodīsi zobus klabinādams. Iesaku arī uzreis līmēt iekšā mīznamo... neoprēna truba daiktam, kas darbojas pēc gumijas laivas ventiļa principa. Aukstā ūdenī bieži izmantojams atribūts. Svaru jostas vietā labāk izmantot pannu pa visu muguru, daudz komfortablāk. Ja gribi plašāk raksti uz e-pastu guntis.matjusonoks@gmail.com izstāstīšu ko vēlies ar visiem knifiem... Labāk sākumā pakonsultēties, citādi nopirksi dārgu mantu, pēc mēneša sapratīsi ka nav īsti tas ko vajag, a pārdot būs vai nu ļoti grūti, vai ļoti lēti...
Noteikti 7mm ,ar 5 jau 2st peldot agraa rudenii ir veesi... Ja ir diena kad zifftinas nestaigaa-nav ko saut arii vasaraa paliek paveesi... Es vasaraa ja karsti pataisu valaa ,raaveeju un ielaizu veesu uudeni,un viss ok..Lia veicaas!!!
Nu nezinu par tiem milimetriem man ir 2 daligais piecinieks pat vēlā rudenī un agrā pavasarī 3 st stabīli var darboties un vasaras vidu ir diezgan silts briziem karsts. tas ir loti atkarīgs no cilveka un ari no kostima pareiza izmera izvēles tam jabūt pilniba piegulošam.
Aprīkojums: CRESI SUB SL, SAUER 303 Classic 7x64, TOZ-34P 12/70
04.03.2016. 07:58
Sveiki! Pietiek ar 7 mm, lai medītu cauru gadu. Ziemā velku apakša plāno termoveļu un zeķes (pleznas vajadzēs izmēru lielākas) termoveļa uz kailas miesas arī slapja labi silda.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Ja gribi plašāk raksti uz e-pastu guntis.matjusonoks@gmail.com izstāstīšu ko vēlies ar visiem knifiem...
Labāk sākumā pakonsultēties, citādi nopirksi dārgu mantu, pēc mēneša sapratīsi ka nav īsti tas ko vajag, a pārdot būs vai nu ļoti grūti, vai ļoti lēti...
Ja ir diena kad zifftinas nestaigaa-nav ko saut arii vasaraa paliek paveesi...
Es vasaraa ja karsti pataisu valaa ,raaveeju un ielaizu veesu uudeni,un viss ok..Lia veicaas!!!
tas ir loti atkarīgs no cilveka un ari no kostima pareiza izmera izvēles tam jabūt pilniba piegulošam.
Pietiek ar 7 mm, lai medītu cauru gadu. Ziemā velku apakša plāno termoveļu un zeķes (pleznas vajadzēs izmēru lielākas) termoveļa uz kailas miesas arī slapja labi silda.