Sveiciens. Interesejos par Arbaletu no 150lb ,chomaks iedeva paris reizes pa siena rulonu ieshaut , un man taa lieta taa iedegaas, Velos iegadaties ko lidzigu , vai Latvija ir interneta veikali no kura varetu pasutiit ? Vai ir kadi ieteikumi?
Jopcik Popcik, ir takš Latviešu saiti loka un arbaletu šāvējiem, saiti pneimatiķiem ! Šī adresīte saucas - MEDNIEKIEM Nu nemedījam mēs ar lokiem, arbaletiem un pneimatiku, jo tas ir krimināli sodāms un ir AIZLIEGTS. Medījam mēs ar ložu šaujamajiem. Uzdod stulbus jautājumus un tad te pa vienu jautājumu tusē trīs pneimatiķi un divi bultu šāvēji. Jums ir savi saiti! Ja man nav taisnība, tad lūdzu piedodiet!
Uldi nomierinies . neesu nekads bultinieks tape neko tadu nezinu tikai ir doma ar to saakt nodarboties, pa mediibam man ir dzili nosplauties , interese tieshi SPORTS! REnar - izmeklejos jau , neko labu neatradu.
Slēpts
21.12.2011. 17:56
Anton izskatās ka tiešām nemāki meklēt neko internātā. kapēc ta ielīdi te mednieku portālā ar saviem arbaletiem bet ne makšķernieku portālā? Un ja Tev par medībām kā pats saki dziļi nospļauties tad ej spļaudies citur-savādāk mēs mednieki Tevi te apspļaudīsim.
Varbūt manas tēmas arī nav pārāk izsmeļošas,bet vismaz par medību tēmu. Nu jau te ir saradušās tik daudz man neinteresējošu tēmu,ka liekas jāmaina lapas nosaukums-piem. Šāvēji.LV :)) Ir taču kompetentāki cilvēki citos forumos. Tas attiecas arī uz pneimatiku cienītājiem.
Īstenībā tas ir administrātoru darbs,dzēst šādas tēmas kuras nav pēc adreses un brīdināt rakstītāju ka var tikt nobanots no šī foruma.Pēdējā laikā tiešām viņu daudz saradies.
Interesejos par Arbaletu no 150lb ,chomaks iedeva paris reizes pa siena rulonu ieshaut , un man taa lieta taa iedegaas,
Velos iegadaties ko lidzigu , vai Latvija ir interneta veikali no kura varetu pasutiit ?
Vai ir kadi ieteikumi?
Šī adresīte saucas - MEDNIEKIEM
Nu nemedījam mēs ar lokiem, arbaletiem un pneimatiku, jo tas ir krimināli sodāms un ir AIZLIEGTS.
Medījam mēs ar ložu šaujamajiem.
Uzdod stulbus jautājumus un tad te pa vienu jautājumu tusē trīs pneimatiķi un divi bultu šāvēji.
Jums ir savi saiti!
Ja man nav taisnība, tad lūdzu piedodiet!
neesu nekads bultinieks tape neko tadu nezinu tikai ir doma ar to saakt nodarboties, pa mediibam man ir dzili nosplauties , interese tieshi SPORTS!
REnar - izmeklejos jau , neko labu neatradu.
Un ja Tev par medībām kā pats saki dziļi nospļauties tad ej spļaudies citur-savādāk mēs mednieki Tevi te apspļaudīsim.
Ir taču kompetentāki cilvēki citos forumos. Tas attiecas arī uz pneimatiku cienītājiem.
Te būs vēl.
http://www.barnettcrossbows.co...
http://www.ncarcheryshack.com/...