Šodien vārdadienu svin Eiženija, Ženija, rītdien - Tālrīts, Gustavs, Gusts
toptitle

Forums

Tēmas nosaukums - Hatsan Arms firmas pusaoutomāti.kādas atsauksmes?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 4 lietotāji. Komentāru skaits 5. Pēdējais viedoklis 28.12.2011. 17:18

Uģis Zavadskis
Uģis Zavadskis
Pēdējo reizi manīts 2017-01-03 15:23
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Alūksnes novads
Aprīkojums: Baikal MP153,CZ-555,PSE EVO,PSE VENDETTA
28.12.2011. 12:34
Man iepriekš arī bija dilemma, izvēlēties Hatsan vai Baikālu. Pētīju gan internetu gan konsultējos ar medniekiem, tā, i, par Hatsanu neviens lāga nemācēja ko jēdzīgu pateikt. Tā es tiku pie Baikāla.
Slēpts
28.12.2011. 13:09
Savukārt, kad pirms gadiem 5 bija līdzīga dilemma - izvēlēties pirmo divstobreni: turks vai IZH, pazīstams ieroču tirgotājs no Talsu puses man teica:
a) ja gribi divstobreni izvēlēties no šiem - ņem IZHu - tam vismaz stobri daudzmaz vienā virzienā šauj,
b) bet ja gribi pusautomātu - ņem turku - jo pusautomātam stobrs tikai viens!
Un rezultātā, lai gan jau biju nobriedis uz turku divstobreni, jo no skata tā ir konfekte salīdzinot ar cirvi tēsto IZHu, es tiku pie IZH!
Bet tavā gadijumā ņemtu turku - tīri mans subjektīvs viedoklis bez konkrētas pieredzes - vienkārši nostrādāts ir daudz smukāk!
Vēl subjektīva doma, kurai iespējams daudzi nepiekrīt - pusautomāts ir domāts putniem, divi stobri tomēr ir universālāk un klasika!
Dzintars Graudužis
Biedriba Medniekiem.lv
Dzintars Graudužis
Pēdējo reizi manīts 2022-05-01 12:35
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
28.12.2011. 15:29
Draugam ir pusautomāts 12/76,kad viņš tikko nopirka noprovēju,precizitāte ideāla,nostrādāts rūpīgi.Pīļu sezonas laikā bija visus kaimiņus apdāvinājis ar pīlēm,tagad braucot no kolektīvajām katru reizi ziņo par rezultātiem ,ja kas uznāk tas nokrīt,turklāt viņš ir jaunais mednieks.Šautuvē arī šauj bieži vismaz reizi divās nedēļās,vienīgais kas noticis priekšējā siksnas cilpa izvilkusies no sēdvietas,jāieliek atpakaļ un jāaizvalcē.
Deniss Seimuškins
Deniss Seimuškins
Pēdējo reizi manīts 2021-10-07 20:31
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: ludzas nov.m/k PILDA
Medību stāžs: No 2004
Aprīkojums: IŽ-58 MA, Tikka T3x 308.WIN.
Suņi: Nav
Medību trofejas: 2
28.12.2011. 16:40
un kādas firmas ražojums ir tas pusautomāts 12/76?
Dzintars Graudužis
Biedriba Medniekiem.lv
Dzintars Graudužis
Pēdējo reizi manīts 2022-05-01 12:35
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
28.12.2011. 17:18
Turks!