Lijā uz jautājumu par iespēju nopirkt Finn Clasic ar 12/89 pateica, ka jaunus it kā nevarot ievest - tā ir?
Ja jā, tad kārtējais sviestainais birokrātiskais murgojums... :(
Andri, kādu Finn Classic. Gludo vai kombinēto.
Arni. Tā starp citu, ja tev teica, ka nevar ievest, baigi iespējams tikai tāpēc, lai nogrūstu to kas ir noliktavā.
Par noliktavu - interesanta doma. :) Droši vien tā arī ir... :)
Tad Finn Classic nav labs?
Varbūt kādam ir atsauksmes par CZ BRNO ieročiem, kas ir līdzīgi finn classic pēc funkcijām.
Man visvairāk interesē iespēja mainīt gludo un vītņoto pāri, jo kombinēto domāju ņemt 3 stobreni...
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
30.04.2008. 15:42
Ja interesē driliņš, iečeko http://www.zoli.it/index2.php?... domāju, ka būs labāks par somu ražojumu. Dīleris ir SIA Vinārs, Rīgā, Tērbatas ielā...
Bet vispār jau topā ir Krieghof un Merkel drillingi:)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
01.05.2008. 08:54
Arni! Man tev ir ekskluzīvs piedāvājums- pasūtijuma ierocis no Beļģijas. Ja interesē tad Josefs Lebruns pats atbrauks un noņems mērus. Būs tev roku derba Beļģu drillings par sērijveida ieroča cenu. Kalibra, laidnes materiālu uc komplektācijas izvēle tavējā! Ja interesē tad jautājumus sūti uz profilu!
par 12/89 kalibru.ja vajag zilu,sāpošu vaigu un plecu,tad pie tā var tikt arī bez plintes. man pirms dažām dienām bija iespēja pašaut ar Browning Abolt 12/76 39grami smagām brenneke lodēm.ļoooti smags šāviens.
Ja jā, tad kārtējais sviestainais birokrātiskais murgojums... :(
Arni. Tā starp citu, ja tev teica, ka nevar ievest, baigi iespējams tikai tāpēc, lai nogrūstu to kas ir noliktavā.
P.S. Man patika par to noliktavu :)))
Tad Finn Classic nav labs?
Varbūt kādam ir atsauksmes par CZ BRNO ieročiem, kas ir līdzīgi finn classic pēc funkcijām.
Man visvairāk interesē iespēja mainīt gludo un vītņoto pāri, jo kombinēto domāju ņemt 3 stobreni...
Bet vispār jau topā ir Krieghof un Merkel drillingi:)