Dzintar! Uzskatu kā šāda atbilde ir ne tikai nekorekta, bet arī "Ieroču Eksperta" necienīga! Es domāju, ka Latvijas mednieki bija gaidījuši pilnvērtīgāku atbildi, ar piemēriem ar secinājumiem ar viektajiem šo ieroču testiem, varbūt pat ar foto lai būtu pārliecinoši un t.t. Uzskatu ka šajā gadījumā labāk nebūtu rakstijis. Ar cieņu, nekā personīga.
Vislabāk man patīk pluss "krīt labi" :D Vienmēr pasmaidu par šo tekstu :) - ja labi met "met" tad vēlāk arī labi krīt :D Nē nopietni - ko nozīmē krīt labi? Var labi trāpīt? Var labi piemest pie pleca? Vai labi krīt no rokām ārā? Vai pats nokrīt aukšpēdus no atsitiena? Nudien nesaprotu ;D Jāiesaka kādam ražotājam šo plusu īelikt arī brošūrā - "Krīt labi" :D P.S. Ja man pašam būtu jāpērk gludais tad 100% izvēlētos Hubertā HAENEL Jaeger 11 - sakrātu naudu un nopirktu normālu bisi. Ja automātā nedrīkst lādēt vairāk par 3 tad no tā automāta nav jēgas nekādas, jo ja pirmās divas reizes nespēj trāpīt pa to putnu tad trešajā noteikti papūtīsi garām :D
Nedaudz offtopic, bet gribu pajautāt kāpēc pie mums nopērkamie MP ir tikai ar 75cm garu stobru? Vai arī ir nopērkami ar īsākiem, jo ražotājs tādus piedāvā.
nu man jau liekās kad Dzintaram būtu jābeidz komentēt jo tādu (ekspertu)ir katrā sēta, MP153 nau nekāda vaina un es uzkatu kad ierocis jāņem katram priekš esvis nevis tas ko forumā iesaka.
Uzskatu kā šāda atbilde ir ne tikai nekorekta, bet arī "Ieroču Eksperta" necienīga!
Es domāju, ka Latvijas mednieki bija gaidījuši pilnvērtīgāku atbildi, ar piemēriem ar secinājumiem ar viektajiem šo ieroču testiem, varbūt pat ar foto lai būtu pārliecinoši un t.t.
Uzskatu ka šajā gadījumā labāk nebūtu rakstijis.
Ar cieņu, nekā personīga.
Nē nopietni - ko nozīmē krīt labi? Var labi trāpīt? Var labi piemest pie pleca? Vai labi krīt no rokām ārā? Vai pats nokrīt aukšpēdus no atsitiena? Nudien nesaprotu ;D
Jāiesaka kādam ražotājam šo plusu īelikt arī brošūrā - "Krīt labi" :D
P.S. Ja man pašam būtu jāpērk gludais tad 100% izvēlētos Hubertā HAENEL Jaeger 11 - sakrātu naudu un nopirktu normālu bisi. Ja automātā nedrīkst lādēt vairāk par 3 tad no tā automāta nav jēgas nekādas, jo ja pirmās divas reizes nespēj trāpīt pa to putnu tad trešajā noteikti papūtīsi garām :D
MP153 nau nekāda vaina un es uzkatu kad ierocis jāņem katram priekš esvis nevis tas ko forumā iesaka.