Sazvaniju pardeveju un uzprasiju vai var man izsutit Leupold VH3L 4.5-14-56, adbildeja ka bez problemam. Tad es iegadajos vinu,tur ir ailites kas japilda,viss ir loti vienkarsi.Tai skaita ir ari LV. Nu un Shipings INTERNATIONAL (Outside US) maksa 35$. Paku gaidiju 6 darba dienas.Muitu sanaksaju 150£ jo patreiz atrodos UK,kurjers nogadaja lidz pasam majas slieksnim. Pardeveis ir malacis!!! Invoisu manaj optikaj dokos uzrakstija 900.98$,bet es pasutiju pa 1,179.99$. Es pat nebiju iedomajies to vinam uzprasit=) Paku ari calis loti rupigi bij iesainojis,ar visiem papiriem kas nak klat! Domaju ka ar sutisanu uz LV ari nebus nekadu problemu. Jo pavadzime ir rakstits ka ta ir optika,bet kadi vinaj palielinajumi nav. Ta ka domaiet pasi! Man pienakums ir padalities ar info, kuru es zinu.
Rakstiju uz opticplanet.com,interesejos par Leupold optikas izsutisanu,tie man atteica uzreiz un piedavaja uzreiz citu klastu ar optikam ko var izsutit(Barska BSA Optics Bushnell Konus Leapers Leatherwood Millett NcStar Nikon Pentax Simmons Swift Tasco Weaver Zeiss Sis gan pateica ka izzsutis konkreti uz LV brunoshooters.com.
Ruslan! Ar to opticalplanet man ar atteica izzūsīt manis izvēlēto optiku, jo bija dārgāka par 600 usd un piedāvāja lētākos variantus. Cenas tur ir ar labas, un izvēle lielāka, bet diemžēl ir padaudz ierobežojumu pie dārgākām precēm! Bet ja ir paziņa ASV, tad var droši paprasīt viņam lai atved uz LV. Manā gadījumā tā un bija ka čoms no ASV atveda manis izvēlēto optiku. un Vairs neko pilnīgi nevajadzēja pārmaksāt ne muitu ne citus nodokļus!
Edgar. Nezinu par tiem 600$,bet neginaju no viniem pasutit Laser Genetic ND3,ari atteica.Kautgan tas maksa mazak par 600$. Bet pie ta pardeveja kur es nemu optiku,var. Es domaju tie opticplanet ir bremzes=) Tas ir labi KA pazinas dzivo ASV...!
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
16.01.2012. 18:19
Katram e-veikalam ir sava eksporta polise, kurā viss uzrakstīts! No lielas daļas USA veikalu nemaz neceriet dabūt izgaismotās optikas, nakts redzamības iekārtas vai optikas ar lāzertehnoloģijām - viņiem tas iet zem militārās tehnikas un uz ārpusi attiecīgā štata likumdošana aizliedz sūtīt!
Sutijums atnaks!
Tad es iegadajos vinu,tur ir ailites kas japilda,viss ir loti vienkarsi.Tai skaita ir ari LV. Nu un Shipings INTERNATIONAL (Outside US) maksa 35$.
Paku gaidiju 6 darba dienas.Muitu sanaksaju 150£ jo patreiz atrodos UK,kurjers nogadaja lidz pasam majas slieksnim.
Pardeveis ir malacis!!! Invoisu manaj optikaj dokos uzrakstija 900.98$,bet es pasutiju pa 1,179.99$. Es pat nebiju iedomajies to vinam uzprasit=)
Paku ari calis loti rupigi bij iesainojis,ar visiem papiriem kas nak klat!
Domaju ka ar sutisanu uz LV ari nebus nekadu problemu. Jo pavadzime ir rakstits ka ta ir optika,bet kadi vinaj palielinajumi nav.
Ta ka domaiet pasi! Man pienakums ir padalities ar info, kuru es zinu.
BSA Optics
Bushnell
Konus
Leapers
Leatherwood
Millett
NcStar
Nikon
Pentax
Simmons
Swift
Tasco
Weaver
Zeiss
Sis gan pateica ka izzsutis konkreti uz LV brunoshooters.com.
Ar to opticalplanet man ar atteica izzūsīt manis izvēlēto optiku, jo bija dārgāka par 600 usd un piedāvāja lētākos variantus.
Cenas tur ir ar labas, un izvēle lielāka, bet diemžēl ir padaudz ierobežojumu pie dārgākām precēm! Bet ja ir paziņa ASV, tad var droši paprasīt viņam lai atved uz LV. Manā gadījumā tā un bija ka čoms no ASV atveda manis izvēlēto optiku. un Vairs neko pilnīgi nevajadzēja pārmaksāt ne muitu ne citus nodokļus!
Nezinu par tiem 600$,bet neginaju no viniem pasutit Laser Genetic ND3,ari atteica.Kautgan tas maksa mazak par 600$.
Bet pie ta pardeveja kur es nemu optiku,var.
Es domaju tie opticplanet ir bremzes=)
Tas ir labi KA pazinas dzivo ASV...!