Esmam veduši uz daudzām vietām bet pagaidām labākās desas ir bijušas Skaistkalnē. Gaļu nefenderē un uztaisa tā kā vajag. Diemžel sanāk tālu braukt. Pāris reizes aizvedām Siguldā pie tāda Edgara, bet viņš laikam aizraujās ar iznākumu un piestūma desas pilnas ar ūdeni.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
25.01.2012. 19:55
Martiņš, padalies luudzu ar vairaak info par to Pociemu. Kur, kas, kaa, pa cik? Un ko noziimee matadors? Tipa nezinaamas izcelsmes pilsonis, nezinaamaa vietaa un ar nezinaamām metodeem? Par ko iisti staasts? Man personiigi ljoti sliktas atsauksmes par Jeekabpili (Duums un variaacijas), bet labas par Reezeknes GK. Gan desas, gan konservi. No Jaakabpils liekas, ka tur veca govs + ragi nagi bija salikti konservos, lai gan aizveda atkaulotu Alniiti + kautko veel .... neatceros jau. Pirms 1g bija.
Matadors ir firmas nosaukums. Firma atrodas Pociemā. Veicot pavisam vienkāršu meklēšanu google.lv atrodam arī nr. un karti http://matadors-sia-galas-pars... Taisa tur dažādas desas un arī konservus. Gaļu pārstrādājam pie viņiem kopš Valmierā Triāls (bija tāds gaļas kombināts) nolikvidējās.
Jēkabpils "Dūms" labi kūpina šogad ļoti treknās cūciņas, tikai nesaprotamu iemeslu dēļ pazūd pakaļējās ciskas un līdz ar to "nožuvums" ap 20kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
26.01.2012. 19:12
Jēkabpils "Dūms" labi kūpina šogad ļoti treknās cūciņas, tikai nesaprotamu iemeslu dēļ pazūd pakaļējās ciskas un līdz ar to "nožuvums" ap 20kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/quotes] Un kuiļa smaku noņem ar visu gaļu.
Dūmā senāk labi taisīja kupātus,sardeles,tagad kupāti ir no vecām govīm vai kaut kā tam līdzīga,bet sardelēs liekas ka pilda vati:)vārdu sakot pinīgus s...s taisa..... Jēkabpils GK,pagājušās medību sezonas laikā ,mednieku desiņas taisīja ideāli,šogad pilnīgs vāks,kautkādas baltas sanāk,pilnīgi neēdamas un kāda cena........vājprāts!!!!
Un ko noziimee matadors? Tipa nezinaamas izcelsmes pilsonis, nezinaamaa vietaa un ar nezinaamām metodeem? Par ko iisti staasts?
Man personiigi ljoti sliktas atsauksmes par Jeekabpili (Duums un variaacijas), bet labas par Reezeknes GK. Gan desas, gan konservi.
No Jaakabpils liekas, ka tur veca govs + ragi nagi bija salikti konservos, lai gan aizveda atkaulotu Alniiti + kautko veel .... neatceros jau. Pirms 1g bija.
Taisa tur dažādas desas un arī konservus. Gaļu pārstrādājam pie viņiem kopš Valmierā Triāls (bija tāds gaļas kombināts) nolikvidējās.
Un kuiļa smaku noņem ar visu gaļu.
Jēkabpils GK,pagājušās medību sezonas laikā ,mednieku desiņas taisīja ideāli,šogad pilnīgs vāks,kautkādas baltas sanāk,pilnīgi neēdamas un kāda cena........vājprāts!!!!