Ja cilvēciņs nav lietojis datoru(kas varbūt ir labi),vai nezin šī portāla nacionālās īpatnības,tad nav ko riet. Domāju ka meklētājs nestrādā kā vajag. Ja man būtu caur kādim aclēgvārdiem jāatrod tā vieta kas mani piesēja pie šī foruma,diezvi izdotos. Mani līdz asarām un manus kolēģus līdz nesaprašanai noveda kāda tēma par Alņu medīšanu un pieiešanu.("Šķaujam pulveris") Varbūt kāds atceras?
noskatiju weatherby SA-08, bet nekādu jēdzīgo info neatradu.. un par krievu ražotājiem puse raksta ka labas un puse raksta ka sliktas, kam tad man ticēt.. citiem tas liekas normāli "visu zināt" ,bet ir arī tādi kas nezin tik daudz kā piem. es tā kā nav ko te klepot...
Slēpts
03.02.2012. 04:04
Savukārt par turku pusautomātiem daļa piesardzīgi izsakās apmēram:" Man (čomam)ir un nesūdzos(ās)", Daļa stipri lamā un ir pārliecināti, ka tas ir tikai laika jautājums, kad viņi sadalīsies reizinātājos. "MP 4ever" zēnu ir daudz, tie ātri vien apstāstīs un pamatos, kas ir kārtīgs verķis. Maza daļa, kam lielāka rocība vai jau no tā izauguši, smalkjūtīgi vai ne tik ļoti apskaidros, ka tas ir gluži kā strīdēties par to, kurš degvīns labāks- "Bonus" vai "Trīs dzirnaviņas" Galvā jau dod abi... Kāds ieteiks nestrebt karstu un paņemt ko vienkāršu... Kaut ko jau izfiltrēt var, cītīgāk palasot, vajag tikai domāt līdzi.
Weatherby SA-08 - ņem tik ciet. Ar plastmasas laidi pat ērtāks nekā ar koka. Lietošanā divi gadi - problēmu nav bijis, nostrādāts reizes 4 kvalitatīvāk par krievu plintēm.
p.s. šiti jautājumu te pameklē tēmās, izsmeļoši atrunāts "N-tās" reizes :)
Ja man būtu caur kādim aclēgvārdiem jāatrod tā vieta kas mani piesēja pie šī foruma,diezvi izdotos. Mani līdz asarām un manus kolēģus līdz nesaprašanai noveda kāda tēma par Alņu medīšanu un pieiešanu.("Šķaujam pulveris") Varbūt kāds atceras?
un par krievu ražotājiem puse raksta ka labas un puse raksta ka sliktas, kam tad man ticēt..
citiem tas liekas normāli "visu zināt" ,bet ir arī tādi kas nezin tik daudz kā piem. es tā kā nav ko te klepot...
Maza daļa, kam lielāka rocība vai jau no tā izauguši, smalkjūtīgi vai ne tik ļoti apskaidros, ka tas ir gluži kā strīdēties par to, kurš degvīns labāks- "Bonus" vai "Trīs dzirnaviņas" Galvā jau dod abi...
Kāds ieteiks nestrebt karstu un paņemt ko vienkāršu...
Kaut ko jau izfiltrēt var, cītīgāk palasot, vajag tikai domāt līdzi.