Jautājums hornady munīcijas lietotājiem. Man ir 30-06 kalibrs, un es lietoju Hornady InterBond 10.7 grami munīciju! Šaujot vidēja izmēra sivēnā, pēc trāpījuma ieejošais caurumiņš mazs, bet izejošas citreiz 10X10 cm, bet lielākām meža cūkām izejošais caurums ir apmierinošs! Varbūt kaut kurš no jums ir testējis šo munīciju, un var padalīties pieredzē, zinu ka vāl hornady ir SST, INTERLOK! Un tagad tieši Jēkabpils Hubertā, nav tieši InterBond munīcijas, bet pie mums 1 gb maksā 1.50 LS, bet Hubertā 1 ls! Nākoša nedēļā sanāks braukt uz Rīgu, varbūt zinat kurā veikalā ir un kādas naudiņas! PALDIES!
Atvaino,ka neatbildu uz konkrētu jautājumu,bet pamēģini notestēt Sellier & Bellot SPCE 9,7g,jo aļņus tāpat līdz nākošajai sezonai nemedīsi.Šo munīciju,(pa 70sant.gabalā)var iegādāties SIA "Ieroči" uz Daugavgrīvas ielas. Ja nu vienīgi tālšaušnā,no atbalsta pa lapsu,tad laikam tomēr Norma Nosler 9,7g.
Nu jau gan. Plintei vītnes tvists droši vien 11", tāpēc droši var ņemt 11,7 g lodes. Un neraus sivēniem otrā pusē plecus nost. Hubertā ir Gecco un jebkuras Hornady.
Agri man ir identisks kalibrs un munīcija,šauju tikai ar interbond,ja nav tad ar sst,jo sst iet tapat ,ka interbonds manai karabīnei. Nu tā arī ir ar interbondu uz maziem zvēriem ka paliek otrā pusē liels robs,bet no sst ir vēl lielāks.... :D Taču divgadīgai cūkai robs 10niekā ir normāls no 10,7g interbonda,jo lode visu enerģiju atdod ejot iekšā zvērā. Bija gadījums kad guļus stāvoklī šāvu lapsai krūtīs no 80m lode izlidoja cauri un bij nokritusi metru aiz lapsas sniegā. Manā profila ir dažas bildes ar hornady ložu iedarbību.
Slēpts
04.02.2012. 18:38
SST neplesis tik briesmigi ja nenokers kaulus, izejosais bus gandriz tads pats ka ieejosais, bet saturs starp ribam pamatigi sasists
Man ir 30-06 kalibrs, un es lietoju Hornady InterBond 10.7 grami munīciju!
Šaujot vidēja izmēra sivēnā, pēc trāpījuma ieejošais caurumiņš mazs, bet izejošas citreiz 10X10 cm, bet lielākām meža cūkām izejošais caurums ir apmierinošs!
Varbūt kaut kurš no jums ir testējis šo munīciju, un var padalīties pieredzē, zinu ka vāl hornady ir SST, INTERLOK!
Un tagad tieši Jēkabpils Hubertā, nav tieši InterBond munīcijas, bet pie mums 1 gb maksā 1.50 LS, bet Hubertā 1 ls!
Nākoša nedēļā sanāks braukt uz Rīgu, varbūt zinat kurā veikalā ir un kādas naudiņas!
PALDIES!
Taču divgadīgai cūkai robs 10niekā ir normāls no 10,7g interbonda,jo lode visu enerģiju atdod ejot iekšā zvērā.
Bija gadījums kad guļus stāvoklī šāvu lapsai krūtīs no 80m lode izlidoja cauri un bij nokritusi metru aiz lapsas sniegā.
Manā profila ir dažas bildes ar hornady ložu iedarbību.