Ja priekš šaušanas 35 - 50m pa mērķi, tad kādu maciņš un paša prasības atļauj var pirkt. Ja priekš medībām, tad ar ballistisko tīkliņu, vai vaļējo klikšķināmo turreti vajag. Aiz 55m standarta patronu lodītes trajektorija sāk ļoti strauji kristies. Ik pa desmit metriem vajag korekciju. No 50m līdz 65m lodīte nosēžas jau par 5 klikšķiem. Tālāk iet vēl straujāk.
Man ir SAVAGE wmr, esmu piešāvis uz 100m. Optika Bushnel Baner 3-9X42. Lapsa ar palielinājumu 9 tik un tā maza izskatās, tāpēc ja gribi šaut uz 100 metriem un ja ierocis atļauj, obligāti vajag maināmo palielinājumu.
Nezinu kā tev, bet man ar savu maseni un optiku Jahti Jaht optiku ar palielinājumu 2.5x10x50 pilnīgi pietiek lapsai pat pāri 150m, nu tad pērc kur palielinājums sākas 8x32x50, ko tur var arī jaudīgāku!!!
Ķīnietis, kā jau ķīnietis. Ja labāks nav bijis, tad apmierinās. Punkta apgaismojums gan tikai dienā pa melnu mērķi ir izmantojams, krēslā ne. Labāk ķīnieti ņemt mildotu, lai nekas nav jāklikšķina, jo visādi var iet ar tiem klikšķiem viņam. Tikai mildots jāpiešauj katram palielinājumam, vai kādam konkrētam vienam.
man ir čehu wmr masene.optika chirston gold 3x12x44.210ls.laba bezgala.ja parastai masenei un ssaussanai par papiiru var pirkt ko leetaaku jakti jakt:):)
mazliet draudzīgāki cipari
Reku paņem meoptu un nezināsi problēmu un vēl 10.gadu garantija.