Steidzos paziņot kolēģiem medniekiem ,medību suņu īpašniekiem,kā saka Labo ziņu!A.Zariņa kungs ir nevienu nebrīdinot kļuvis par suņu barības dīleri Vācijas firmā,kura ražo specializēto barību medību suņiem un ir atvedis jau pirmos paraugus uz Latviju,resp. tā ir"Hubertus Gold"barība medību suņiem.Paspēju no paraugiem dabūt konservus ar brieža un otrus ar putna gaļu,kā arī pāris riekšavas sauso barību.Mans suns konserviem tūlīt ielika augstāko atzīmi un tas pats ar sauso barību,kuru dodu pa saujiņai,cepumu vietā(kamēr tiks noorganizēta regulāra piegāde).Iesaku visiem Andri paskubināt lai fiksāk rīkojas.Pie viena Zariņš ir nopelnījis pie katras nākamās degustācijas lielo glāzi,pus bundžas konservu izēda suns,pārējo ieliku ledusskapī,otrā dienā dienā atgriežoties no darba pretim nāk sievasmāte un luncina asti(ka tavu māti)un prasa kur es nopirku tos garšīgos konservus,lai paņemot vēl,esot dikti labi!Nu vai nav labs cilvēks tas Andris?!:D:D:D
Tāpēc Andris ir jākustina,tā bija proves partija,zinu ka lielā bundža 800 g.Vācijā mazumtirdzniecībā 1.86 eiro,par pārējo teica ka viss jāsarēķina un ka laikam nebūšot dārgāk kā vidējais profesionālās barības cipars Latvijā,nu kaut kā tā.
Vispār Zariņ,maksāsi man par reklāmu!Klusē un nevienu vārdu večiem negribi pateikt,nāc priekšā un stāsti patiesību!Varbūt ka es visā neiebraucu,nebija laika pat papļāpāt kārtīgi!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
02.03.2012. 06:30
Reāli varēšu ko sākt tikai nākosceturtdien, kad no rīta ielidošu atpakaļ Rīgā. Pagaidām ar piedāvātajiem produktiem var iepazīties divās mājas lapās: 1. www.alsa-hundewelt.de (suņie un kaķiem) 2. www.hubertusgold.de (speciālā barība medību suņiem) Es te padalīju apkārt paraudziņus, lai uzzinātu kā Latvijas sunīši reaģē uz barību. Pagaidām atsauksmes labas un ļoti labas!!! Pat mans runcis, maita, atplēsa lielo suņu sausās barības paku iebāza iekšā galvu un rija. Nopelnīja īsās distances lidojumu līdz kabineta durvīm!! :D :D :D Tagad gadu kad sāks riet...:))) Tā kā runājot par lietu, lūdzu vēl nedaudz pacietību, par visu, par cenām, par sadarbības iespējām tiks paziņots nākošnedēļ!
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
02.03.2012. 08:49
Pievienojos Dzintaram šai slavas dziesmā - mans izlepušais taksis vēl ilgi pūlējās izdabūt pēdējās paikas paliekas, kas varētu būt aizķērušās starp bļodiņas metāla atomiem. Un ja vēl sievasmāte ēd un slavē, tad manta ir prīmā! :D Cenas jautājums.
Nu vispār jau tūlīt sāksies suņu barības sagatavošanas periods līdz pārnadžu medībām, tas ir bebru šaušana, dalīšana porciju gabalos un pakošana saldētavā. Nezinu kā citi suņi, bet mans šādu barību izvēlas vislabāk.
Vācietis, protams, iedomīgs, un savas lapas versiju angļu valodā nepiedāvā. Malacis! :) Hubertus izskatās labi, bet nav skaidrs vai barība tiek testēta uz citiem suņiem. Varbūt kāds zina?
Pagaidām ar piedāvātajiem produktiem var iepazīties divās mājas lapās:
1. www.alsa-hundewelt.de (suņie un kaķiem)
2. www.hubertusgold.de (speciālā barība medību suņiem)
Es te padalīju apkārt paraudziņus, lai uzzinātu kā Latvijas sunīši reaģē uz barību. Pagaidām atsauksmes labas un ļoti labas!!!
Pat mans runcis, maita, atplēsa lielo suņu sausās barības paku iebāza iekšā galvu un rija. Nopelnīja īsās distances lidojumu līdz kabineta durvīm!! :D :D :D Tagad gadu kad sāks riet...:)))
Tā kā runājot par lietu, lūdzu vēl nedaudz pacietību, par visu, par cenām, par sadarbības iespējām tiks paziņots nākošnedēļ!