Šodien vārdadienu svin Agra, Aleksandra, rītdien - Teodors
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - jautājums esošiem medniekiem.lv biedriem un pārējiem.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 15 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 07.03.2012. 15:12

Intars Alpins
Intars Alpins
Pēdējo reizi manīts 2022-01-23 21:59
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību trofejas: 2
03.03.2012. 01:53
kādu labumu jūs esat guvuši būdami biedru statusā?
Dzintars Graudužis
Dzintars Graudužis
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
03.03.2012. 07:48
Intar,ja kaut kas ir,vai tas drīkst pastāvēt tikai uz labuma gūšanas pamatiem?
Slēpts
03.03.2012. 09:41
Ja Dzintars aktīvāk ķertu bebrus,tad jautājums ,ko suns vislabprātāk ēd ,atkristu pats no sevis:))
Raimonds Runts
Raimonds Runts
Pēdējo reizi manīts 2024-03-29 20:31
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
03.03.2012. 16:17
Dīvains tēmas jautājums, es neatbildēšu niansēs bet uzdošu pret jautājumu, ko iegūstat, ka ESAT MEDNIEKI???? Laikam jau tagad esam tādā stadijā, kamēr makā kaut kas neiekrīt vai ledusskapi ar kāju aizvērt nevar, tikmēr mani tas neskar?
Slēpts
03.03.2012. 18:12
normāls jautājums, lai neizmestu čiriku vējā, jo ja tolka nekāda, tad labāk to desmitnieku katru gadu noziedo bērniem labdarībai
Jānis Rubulis
Jānis Rubulis
Pēdējo reizi manīts 2021-10-14 19:00
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Saldus - Zvārde
Medību stāžs: no 1986.gada
Aprīkojums: Brownig Bar 30-06,Iž -18 12kalibrs
Suņi: Rīzenšnaucers
03.03.2012. 18:31
Pagājušo gadu biju šīs organizācijas biedrs,bet šogad nēsmu.Nēsmu tāpēc,ka man nebija pieņemami tas,ka vadoņiem kas nepatika,tā banoja nost tos ,kas domāja savādāk.Es arī nevaru pieņemt loku šāvējus un pagaidām mani arī neviens nav mani pārliecinājis domāt savādāk.Bet kopumā es daudz kam varu piekrist,ko sludina biedrība.Labumu mēs gūstām visi esam biedri vai ne,jo biedrība pamatā cīnās par mūsu intresēm.Lai viņiem veicas un reizēm nestaigā par makoņiem.
Arnis Puksts
Arnis Puksts
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
05.03.2012. 08:34
Tā sauktie "vadoņi" ir ieguvuši labumu tērēt savu laiku, skraidot pa dažādām darba grupām un mēģinot panākt loģiskāko risinājumu, velkot deķi uz mednieku pusi. Ja kādam šķiet, ka tas ir šausmīgi uzbudinoši un baudu radoši, 'welcome to the club', nāciet līdzi visur.
Biedri ir ieguvuši atlaižu kartes. Diemžēl, aktivitāte ar to arī aprobežojas, ka tiek samaksāts tas "čiriks".
Izņemot dažiem, tie ir kā salas vienladzības okeānā. Nu labi, jāsaka, ka arī biedri, kas tikai ar savu dalību leģitimizē organizāciju jau izdara vairāk, nekā tie, kuri māk tikai gudri *irst.
Attiecībā par banošanu - tas toreiz bija vienīgais risinājums mērķtiecīgai pret kampaņai. Šodien neviens par viedokli banots netiek. Tiek par rupjībām un citiem klajiem portāla lietošanas noteikumu pārkāpumiem. Un jā - jau kādu laiku PR aktivitātes ir faktiski reducētas līdz minimumam. Nav laika PRaritsa, jādarbojas...
PS. un lai vai kā - tieši biedrības medniekiem.lv izveidošana pielika punktu vienas "mednieku organizācijas" hegemonijai, radīja konkurenci un to, ka pašreiz medniekus patiešām reāli pārstāv vairāki prāti, kas turklāt vairs neļauj arī klaji nekaunīgi piezīsties pie MSAF...
PPS. Ja kāds vēlas konkrētāku informāciju; vēlas iesaistīties aktivitātēs, tad var sazināties privāti. Mans mob. ir zināms, e-pasts arī. Andra Zariņa - arī. Neklātieniskā veidā nekāda detalizēta komunikācija nenotiks, tiekamies un runājam.
Raitis Freimanis
Raitis Freimanis
Pēdējo reizi manīts 2014-05-24 20:41
Atrašanās vieta: Starp Skrundu un Zemgali
Medību stāžs: Kopš šī gadsimta 1. gada
Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
05.03.2012. 11:06
Laikā, kad vēl svārstījos - būt par medniekiem.lv biedru vai nebūt, tad arī bija tās ziepes ar IP adresu bloķēšanu, pa burzmai cieta arī mans LMT mobilais nets, lai gan nepiedalījos nekādās pretdarbībās un kampaņās. Tas arī nosvēra svaru kausus par labu opcijai "nebūt". Kad ziepes beidzās, un atkal medniekiem.lv kļuva pieejams arī man, tas neliedz man savu zināšanu ietvaros šeit ierakstīt kādu padomu vai novērojumu, vai izteikt viedokli kādā aktuālā jautājumā. Mans labums šeit, arī neesot biedra statusā ir iespēja diskutēt ar cilvēkiem, kuriem ir tāds pats vaļasprieks kā man - medības un viss kas ar tām saistīts.
Arnis Puksts
Arnis Puksts
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
05.03.2012. 12:55
Drusku gan nevajag jaukt - portāls medniekiem.lv un biedrība ir atšķirīgas lietas. Tās pat nav viena pūķa dažādas galvas, tie ir dažādi ķermeņi, kurus kopā satur viena neta adrese un funkcionāla IT sistēma....
Raitis Freimanis
Raitis Freimanis
Pēdējo reizi manīts 2014-05-24 20:41
Atrašanās vieta: Starp Skrundu un Zemgali
Medību stāžs: Kopš šī gadsimta 1. gada
Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
05.03.2012. 18:48
Arni, pieteikums, lai kļūtu par biedrības medniekiem.lv biedru bija jāiesniedz šeit - portālā medniekiem.lv. To nevarēju izdarīt piebloķētās IP adreses dēļ, bija liegta pieeja portālam. Pēc tam pārdomāju.