Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
15.03.2012. 09:49
Un kāds to lāzeri arī reāli lietojis? Gribētos dzirdēt atsauksmes:)
Pašam gan īpašumā nav, bet ir nācies patestēt to modeli, kuram ir 1 baterija: - Lielos mīnusos nedarbojas vai darbojas daļēji(blāvs stars) acīmredzot pietrūkst baterijas jaudas, lai darbinātu staru. - Zaļais stars piesaista pastiprinātu apkārtējo uzmanību. + Komplektā esošie stiprinājumi paredzēti uzstādīšanai uz optikas, stiprinājumi ir regulējami, līdz ar to lāzera staru var pieregulēt pēc vajadzības (attālumu) + Stara diametru iespējams noregulēt (noteiktu attālumu ņemot par pamatu) lai būtu optikā ''pilns loks'' vai, lai būtu mazs punkts. + Alternatīva nakts redzamības optikām. +- Pašam gan nav nācies izmēģināt, bet kā runā/raksta virtuālajā pasaulē, zvēri nebīstas no radītās gaismas stara.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
15.03.2012. 15:42
es ar dzirdēju ka nepatīk mīnusi.
Slēpts
17.03.2012. 11:01
Es jau rakstiju un varu uzrakstīt velreiz. man ir tas zaļais lukturis,esmu apmierināts pilnībā.No viņa vienīgais kas bija neapmierināts bija briežu bullis.Bet ar pēc ilgāka laika tikai aizskrēja.Cūkas buki un briežu govis-nulle emocijas.Runājot par mīnusiem-nevaru neko pateikt jo mīnus 20 grādos uz mežu nebraucu.
Pašam gan īpašumā nav, bet ir nācies patestēt to modeli, kuram ir 1 baterija: - Lielos mīnusos nedarbojas vai darbojas daļēji(blāvs stars) acīmredzot pietrūkst baterijas jaudas, lai darbinātu staru.
Ja pareizi sapratu tad ND3 ir arī subzero versija kura paredzēta lietot arī līdz 0farenheitu(~ -18C), pastāv jau arī iespēja ar divām bačām ND3x40 tik cena uzreiz +100$ abi šie dalās divās grupās parastie un subzero(parēdzēti darbībai zemākās temperatūras) http://www.lasergenetics.com/ P.S. šamie tikai nepiedāvā sūtīt ārpus USA, bet opticplanet.com cenas draudzīgākas P.S.S. Būtu labi ja varētu uztaisīt reālu testu starp ND3 un ND3x40
1)Kā jūs domājiet, kā lai nostiprina šādu luktura stiprinājumu uz karabīnes sliedes? 2)Kādi jums pašiem ir risinājumi liktura stiprināšanai?
Slēpts
30.10.2012. 13:13
1. ņem china optikas kronšteinu + sliedi. Sliedi skrūvē kur gribi pie ieroča un kronšteinu pie luktura. 2. ņemam to pašu china kronšteinu + šādu http://dx.com/p/aluminum-alloy... un liekam uz optikas
Goviim ar teliem piegaaju klaat airaakas reizes-nemuka..
- Lielos mīnusos nedarbojas vai darbojas daļēji(blāvs stars) acīmredzot pietrūkst baterijas jaudas, lai darbinātu staru.
- Zaļais stars piesaista pastiprinātu apkārtējo uzmanību.
+ Komplektā esošie stiprinājumi paredzēti uzstādīšanai uz optikas, stiprinājumi ir regulējami, līdz ar to lāzera staru var pieregulēt pēc vajadzības (attālumu)
+ Stara diametru iespējams noregulēt (noteiktu attālumu ņemot par pamatu) lai būtu optikā ''pilns loks'' vai, lai būtu mazs punkts.
+ Alternatīva nakts redzamības optikām.
+- Pašam gan nav nācies izmēģināt, bet kā runā/raksta virtuālajā pasaulē, zvēri nebīstas no radītās gaismas stara.
man ir tas zaļais lukturis,esmu apmierināts pilnībā.No viņa vienīgais kas bija neapmierināts bija briežu bullis.Bet ar pēc ilgāka laika tikai aizskrēja.Cūkas buki un briežu govis-nulle emocijas.Runājot par mīnusiem-nevaru neko pateikt jo mīnus 20 grādos uz mežu nebraucu.
- Lielos mīnusos nedarbojas vai darbojas daļēji(blāvs stars) acīmredzot pietrūkst baterijas jaudas, lai darbinātu staru.
Ja pareizi sapratu tad ND3 ir arī subzero versija kura paredzēta lietot arī līdz 0farenheitu(~ -18C), pastāv jau arī iespēja ar divām bačām ND3x40 tik cena uzreiz +100$ abi šie dalās divās grupās parastie un subzero(parēdzēti darbībai zemākās temperatūras)
http://www.lasergenetics.com/
P.S. šamie tikai nepiedāvā sūtīt ārpus USA, bet opticplanet.com cenas draudzīgākas
P.S.S. Būtu labi ja varētu uztaisīt reālu testu starp ND3 un ND3x40
2)Kādi jums pašiem ir risinājumi liktura stiprināšanai?
2. ņemam to pašu china kronšteinu + šādu http://dx.com/p/aluminum-alloy... un liekam uz optikas