Tātad lieta sekojoša - nepieciešams kāds viedokli, labāk jau būtu, ja tas būtu objektīvs viedoklis, sekojošā jautājumā. Tā nu ir sanācis, ka pēc vairākiem tūkstošiem šāvienu stobrs vītņstobra ierocim ir nolietojies - lodes mētā pa mērķi vienkārši fantastiski. Tāpēc esmu nobriedis mainīt stobru. Kur to izdarīt, kādas izmaksas, vai var ieroci sūtīt uz ārzemēm uz remontu, kur stobru nomainīs? SIA "Ieroči" piedāvā itāļu ražojuma stobru ar maiņu pa nepilniem 200Ls. Variants it kā nav slikts, bet gribas dzirdēt lietotāju atsauksmes. Labprāt uzstādītu Lothar-Walther stobru, bet sākas problēmas, jo Latvijā nezinu, kas to piedāvātu. Kā tad ir? Paldies jau iepriekš!
Es arī pamazām briestu sava ieroča (Mauser M96 7mmRemMag) stobra maiņai, un cik no medību biedra uzzināju, tad vismaz viņa CZ 550 Lothar-Walther stobru piedāvāja Purnavu Muiža, protams, par savām "pieklājīgajām" cenām (~500Ls pliks stobrs). Tāpēc arī vēlētos uzzināt par citām iespējām pie Lothar-Walther dzelžiem tepat Latvijā klāt tikt.
Jēziņ,tak domāju ka sen esi nodevis tolmetā,liekas to jau sen apspriedām,ko mokies,ņem jebkuru jaunu Čz ar varmint stobru vai vezerbiju tipa sub moa(:):):) ) un garantēju būsi ietaupījis vismaz 150-200 Ls atšķirībā no lotāra stobra ar ielikšanu un galvenais šausi ne sliktāk!
Nu jā, un .308win CZ550 Lux ar parasto stobru arī šauj ideāli - uztaisīju patronas, un ar pirmo mēģinājumu trīs izšautās lodes 100m pieskārās viena otrai. Ja vēl varētu ar gaiļa nospiedienu ko izdarīt, tad varētu šautuvē šaudīties uz velna paraušanu, bet stobrs karst. Medībām ideāls variants.
Tā nu ir sanācis, ka pēc vairākiem tūkstošiem šāvienu stobrs vītņstobra ierocim ir nolietojies - lodes mētā pa mērķi vienkārši fantastiski. Tāpēc esmu nobriedis mainīt stobru. Kur to izdarīt, kādas izmaksas, vai var ieroci sūtīt uz ārzemēm uz remontu, kur stobru nomainīs?
SIA "Ieroči" piedāvā itāļu ražojuma stobru ar maiņu pa nepilniem 200Ls. Variants it kā nav slikts, bet gribas dzirdēt lietotāju atsauksmes.
Labprāt uzstādītu Lothar-Walther stobru, bet sākas problēmas, jo Latvijā nezinu, kas to piedāvātu.
Kā tad ir?
Paldies jau iepriekš!
http://www.medniekiem.lv/discu...