Sveiki, kolēģi! Titan 6 308 win. karabīnes aptvere, pļavas vidū, atvienojot no ieroča, nokrita zemē un sadalījās pa detaļām. Atspere aizlidoja nezināmā virzienā un attālumā. Vairāku stundu pūliņi atrast, nevainagojās panākumiem. Varbūt kāds Titan 6 īpašnieks varētu izjaukt savējo aptveri,(izskatās, ka tas ir elementāri izdarāms)nobildēt atsperi un ievietot forumā, lai vismaz rastos priekšstats par tās izskatu un darbības principu. Varbūt izdodas izgatavot kaut ko līdzīgu, jo jauna aptvere LS 42,-. Jāpiezīmē, ka aptveres apakšējais vāciņš turas nepietiekami stingri savā vietā, lai nākamreiz nenotiktu kas līdzīgs. Vai kāds vel ir saskāries ar šādu problēmu? Paldies!
Slēpts
20.04.2012. 15:16
Izjauc kādu Radiotehnika 90nieci tumbu un ar magnētu pameklē, nekur tālu tā atspere nevarēja aizlidot veinkārši zālē nevar ieraudzīt.
Saknes kungs, padalieties lūdzu informācijā, kur var iegādāties Titan aptveres par 1 latu! Es pat būtu ar mieru Jums ļaut nopelnīt 100% un iegādāties par 2 Ls gabalā! Gaidu ar nepacietību! Ja gadījumā ražotne ir slepena, tad atbildi sūti man personīgi.
es te runaju par passizmaksu nevis ka vinna maksaa cenas visur ir uzpuustas varbuut ne lats bet ne tuvu 40ls .SKAIDROJUMS TIEM KAM PATIIK PIEKASIITIES:):)
Titan 6 308 win. karabīnes aptvere, pļavas vidū, atvienojot no ieroča, nokrita zemē un sadalījās pa detaļām. Atspere aizlidoja nezināmā virzienā un attālumā. Vairāku stundu pūliņi atrast, nevainagojās panākumiem. Varbūt kāds Titan 6 īpašnieks varētu izjaukt savējo aptveri,(izskatās, ka tas ir elementāri izdarāms)nobildēt atsperi un ievietot forumā, lai vismaz rastos priekšstats par tās izskatu un darbības principu. Varbūt izdodas izgatavot kaut ko līdzīgu, jo jauna aptvere LS 42,-. Jāpiezīmē, ka aptveres apakšējais vāciņš turas nepietiekami stingri savā vietā, lai nākamreiz nenotiktu kas līdzīgs. Vai kāds vel ir saskāries ar šādu problēmu? Paldies!
Jāpiemeklē attiecīgs materiāls un jāmēģina uzlocīt.
Meklēšanā tika iesaistīts pat jaudīgs metāla detektors , bet bez rezultātiem.
Jā, un kas tur var maksāt 42,-Ls?
Es pat būtu ar mieru Jums ļaut nopelnīt 100% un iegādāties par 2 Ls gabalā!
Gaidu ar nepacietību! Ja gadījumā ražotne ir slepena, tad atbildi sūti man personīgi.