Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
29.04.2012. 14:51
Un komentāros atkal lasām- malacis bebrs! Atriebās par Madi! Tiešām lasu un nesaprotu smieties, vai raudāt... Tiešām ir izaugusi jūra ASVALTA cilvēku, kuri visu sev zināmo par dabu ir ieguvuši no Toma un Džerija, Vinnija Pūka labākajā gadījumā..:(
Andrīt, ir pagājuši vien daži gadi, kad sāka rasties dažādas mednieku organizācijas. Pilsoņi vēl nav informēti par visu, kas notiek, jo ar katru dienu lielākā daļa cilvēku paliek arvien stulbāki.
Andri, Es digti daudz štukoju par šo nelāgo māniju norakstīt no cilvēku dzimtas medniekus! Ok daudz kur arī paši mednieki pagrēko, bet tie ir indivīdi un ar to var arī pacīnīties! Bet, ja parok dziļak, tad paskatieties kā tiek "hopnotizēti" bērni, ka mednieks ir slikts! Hipnotizēti es domāju ar to kādas multenes tiek tiem bērniem rādītas! Un pievērsiet uzmanību, ka daudzās kur figurē mednieki, mednieks izskatās pēc "uroda" slepkavas! Kā saka 25 kadrs! un bērniem jau no mazotnes tiek ieborēts ka mednieki ir slikti! Man liekas tikai sarkangalvītē mednieki tiek kaut cik cienīti! :) daudzi ir uzauguši jau uz tādām multenēm un diemžēl pašlaik situācija ir tāda kāda ir! Visi baigi zaļie un labie!
Vai tad kādam ir šaubas par žurnālistu izglītības līmeni?Viņu bebriem taču ir tik skaisti un balti zobi!!
Slēpts
23.11.2012. 21:18
Šodien staigājot ar suni gar Lielupi, atradu šādu bebru sagatavotu ziemas rezerves (ledusskapi). Es saprotu ka mazā upītē, bet Mēģināt aizprostot Lielupi .....
Slēpts
23.11.2012. 21:42
Salacā ar šitādus pasākumus bebri ir provējuši!
Slēpts
23.11.2012. 22:17
vai tad šitais ir domāts aizsprostam? vai arī ziemai noliktava? šitādus krāvumus esmu redzējis arī mazos grāvjos, tak bebrs pa ziemu nevelk no damja ārā paiku
Es digti daudz štukoju par šo nelāgo māniju norakstīt no cilvēku dzimtas medniekus! Ok daudz kur arī paši mednieki pagrēko, bet tie ir indivīdi un ar to var arī pacīnīties! Bet, ja parok dziļak, tad paskatieties kā tiek "hopnotizēti" bērni, ka mednieks ir slikts! Hipnotizēti es domāju ar to kādas multenes tiek tiem bērniem rādītas! Un pievērsiet uzmanību, ka daudzās kur figurē mednieki, mednieks izskatās pēc "uroda" slepkavas! Kā saka 25 kadrs! un bērniem jau no mazotnes tiek ieborēts ka mednieki ir slikti! Man liekas tikai sarkangalvītē mednieki tiek kaut cik cienīti! :) daudzi ir uzauguši jau uz tādām multenēm un diemžēl pašlaik situācija ir tāda kāda ir! Visi baigi zaļie un labie!