Pieauguši cilvēki cenšas apliet viens otru publiski ar samazgām-kaut kā nav vīrišķīgi. Manā lauciņā ir ap 250 konkurējošo firmu,bet man nekad nav ienācis prātā paust publisku viedokli par vienu vai otru sabiedrībā ļoti pazīstamu firmu. Nekad nedrīkst bļaut ka tas otrs ir sliktāks, bet ir jāpierāda, ka Tu esi labāks. Tad arī var izdzīvot šajā perspektīvajā valstī.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
12.05.2012. 00:59
Katrs sevi cienoš suņu kantoris pasākumu plānu izveido gada sākumā un pie tā arī turas, var būt nelielas nobīdes, visu jau nevar paredzēt,bet ne jau tādas kādas ir Salmiņa un Vargānova vadītajā LMKA. Uldi palasi Latmas mājas lapā un MMD maija Nr.publicēto LMKA medību suņu darba pārbaužu nolikumu. Ģļevi ir runāt aiz muguras, ja man ir ko teikt tad saku acīs vai publiski. Salmiņa un Vargānova vadītais LMKA SAŅEM MEDĪBU FONDA LĪDZEKĻUS, tātad Uldi arī manu un Tavu naudu....
(N.Vargānovs tel.29422996)
Ko tad abi sēdējāt dzērāt alu un izdomājāt ka rīt rīkosiet darba pārbaudes???
Uldi palasi Latmas mājas lapā un MMD maija Nr.publicēto LMKA medību suņu darba pārbaužu nolikumu.
Ģļevi ir runāt aiz muguras, ja man ir ko teikt tad saku acīs vai publiski.
Salmiņa un Vargānova vadītais LMKA SAŅEM MEDĪBU FONDA LĪDZEKĻUS, tātad Uldi arī manu un Tavu naudu....